Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Haziran '07

 
Kategori
İlişkiler
 

İlk denemeler belki kurtarır...

İlk denemeler belki kurtarır...
 

Unuttum dedi çünkü hiç sevmedi..
Unuttum dedi çünkü hiç yaşamadı..
Unuttum dedi çünkü hiç gülmeyi bilmedi..

Yüreginizi alıp koyun kutuya, saklayın tozlu kalsın... Öyle aptallıklar yakışmaz size kasın kendinizi, prensiplerinizle yatın kalkın...Bir çanta elinizde, yada bir zincir boynunuzda kasıla kasıla yaşayın hayatı..

En son nezaman güldüğünüzü yada saçmaladığınızı gördü etrafınızdakiler.Aman düşünmeyin siz bile korkarsınız, bu cenneti cehenneme çeviren asil duran bu bedeninizden..

Ahlak nedir kime yada hangi kitaba göre belirlenmiştir.Azıcık kıvırmak sizede yakışır hiç olmaz demeyin dönün bakın arkanıza olmaz dediğiniz herşey şimdi en uçlarda..

Yüreğinin götürdüğü yere git adlı kitabın içeriği nedir bilmeden yazmaktayım. İsmi hayatınızın kapağı halinde değil ise buyrun uçurumdan aşağı bakalım birlikte. Korkun bence, nefes almakla geçiyor hayatım diye..

Benim bir amacım, hedefim ve kaskatı prensiplerim var diyenler.. Kendilerine güzel, rahat ayakkabılar ve başlarını koruyacak kasklar almayı düşünsünler. Yükü cekecek onlar...

Gran tuvalet ordan oraya koşturanlar nekadar rahatsınız yada nekadar candansınız? Etrafınızdaki şişmiş balonlara azıcık batırın iğnenizi ve dinleyin fısss diye gelen o ince sesi.. kendiniz gibi davranmaktan çekinmeyin azıcık eğlence kasmasın sizi...

Kendinizle dahi eğlenin.. Yaşayın aşkıda acıyıda bugünü terketmeyin, yarınınızda bugün gibi olacak düşüncesiyle tadın bu zevkleri doyasıya...

Çivisi çıkmış zaten dünyanın biraz renklerinizle oynayın. En kötüyü düşünmek yerine, tabiri caizse üç maymunu oynayın gerekirse. Sevgiyle bakın birde ne çıkarsa bahtıma deyin birkerede..

Bir fıkra işte size...
Bir köyde caminin imamı köyden sever bir kızı..
İstemeye gider bir kaç kere ama vermez aile...
İmam üzgündür ve ezan vakti gelmiştir.
Çıkar minareye ses 1-2 ses 1-2 der..
ve başlar..
Bu ezan sevipte kavuşamayanlara gelsin der ve içini çeker)))

Gülümsetebildiysem ne mutlu bana...
Tabiii bilenler vardır ya bunu aranızda..

Neyse gelelim saadete.. Risk alın ve dilediğiniz gibi davranın....

 
Toplam blog
: 19
: 637
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

Bir kamu kuruluşunda 6 yıldır görev yapmaktayım. 25 yaşındayım ve en keyif aldığım şey kitap okumak...