Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Aralık '08

 
Kategori
Astroloji
 

İnsanın pin kodu

İnsanın pin kodu
 

İnsanın Pin Kodu Bireysel Analiz Teknikleri Eğitimi Tanıtım Semineri 26 ARALIK 2008 Cuma Saat: 19:30


Astrolojiden daha güçlü, numerolojiden daha etkili yepyeni bir teknik...
İnsanın Pin Kodu, doğum tarihimiz tarafından belirlenen kişiliğimizin analizini
yapmak için geliştirilmiş bilimsel bir yöntemdir.

Pin Kodu; 20 yıl süren ve onbinlerce insan üzerinde yapılan araştırmalar
sonucunda Douglas Forbes tarafından yaratılmıştır.

İnsanın Pin Kodu; doğum tarihine göre karakter, kişilik, meslek, kariyer, sağlık, sinerji analizleri yapılabilden ve çok başarılı sonuçalar ortaya koyan bir analiz yöntemidir.

Pin Kodu, rakamların enerjisi ile ilgilenir. 1’ den 9’ a kadar olan rakamların belli
bir hesaplama yönetemi ile kutulara konulması ve ardından da bu matristeki rakamların enerji açılımları ile kişiliğin şifrelerinin çözümüdür Pin Kodun ana çalışma prensibi.

Her şey doğum tarihimizde saklı.
Gün / Ay / Yıl
Bu hayattaki yaşam sebebimizi öğrenmek için öncelikle kendimizi tanımamız gerekiyor.
Pin kod kendimizi anlamak için kullanacağımız bir alet çantasıdır.

PIN KODU NELER SUNUYOR?

· Kendinizi taniyorsunuz,
· İliskilerinizi taniyorsunuz,
· İsiniz ve iliskinizdeki basarinin sirrini ogreniyorsunuz
· Esinizle çozemediginiz sorunlarinizi ve çikis yollarini ogreniyorsunuz,
· Saglik durumunuzu: nasil beslenmeniz gerektigi: hangi hastaliklara yakalanabileceginizi ogreniyorsunuz,
· Çocugunuzu nasil yetistireceginizi,
· Çocugunuz/siz/esiniz hangi isi yaparsaniz mutlu ve doyumlu bir birey olacaksiniz bunun
cevaplarini aliyorsunuz.
· Yillara gore yasayacaklarinizin potansiyellerini gorup; dogru zamanda dogru seyi yapmak için hayat planinizi taniyorsunuz.

Pin Kodumuz, kisiligimizi, varolus amacimizi ve kaderimizi buyuk bir basari ile ortaya koyabilen bir analiz yontemidir. Kisiligimizin analizini yapmak için dogum tarihimizden yola çikilarak gelistirilmis bilimsel bir yontemle kendimizin ya da sevdiklerimizin tum kisilik ozelliklerini, temel aliskanliklarini, zayif ve guçlu yanlarini, genel egilimlerini belirlememizi saglar.

Kisinin karakterini belirleyen ve onun yasam yolculugu sirasinda diger insanlara, olaylara nasil karsilik verebilecegini görmemizi saglayan bir sistemdir.

Kitabın girişinde, Forbes`un bulduğu pin kodu, insanların üzerinde deneyip nasıl
başarılı sonuçlar aldığını buluyorsunuz. Akan bölümlerde sıra size geliyor.
Doğum tarihiniz masaya yatırılıyor ve aşağıda kısaca anlattığımız şekilde
hayatınızın rakamları bir bir ortaya çıkıyor.

Şimdi herkes merakla, `İlişkilerin Pin Kodu`nu bekliyor...

PİN KODUNUN MUCİDİ İLE YAPILAN RÖPORTAJ - Tempo- Yasemin YURTMAN

- Fizik ve metafizik arasında bir ilişki var mı? Ben fizik okudum. Amauzmanlaştığım alana `konvansiyonel fizik` demeyi daha doğru buluyorum. Matematik ve mistisizmi içinde barındırıyor. Güney Afrika`da büyüdüm. Osırada sadece hidrojene ve atom enerjisine yoğunlaştım. Sorduğunuz şeyçok anlaşılır ama bunlar bütünleşik şeyler zaten. İnsanın pin kodunuçözmemde bu bütünleşik sayısal bilimlerinin tamamı yardımcı oldu bana.Pin kod, hem dinamik hem matrix hem de farklı prosesleri olan birçözüm. - Pisagor`un `OktagonTeoremi`ni çözdüğünüzü söylüyorsunuz. Pisagorcular, matematikten yolaçıkarak, tek tanrı fikrini de geliştirmişti. Bu konuda nedüşünüyorsunuz? Pisagor`un teoremi sonaşamasına gelinmiş fakat şimdiye kadar çözülememiş bir teorem. Ben buteoremi çözdüğümde, kayıp halkayı ortaya çıkardığıma inandım. Zaman ileinsanın var oluşu arasında bir bağlantı geliştirdim. Ve bunun sonucundaen azından yüzde 95 doğruluk payına sahip bir kişilik analizi vegelecek tayini aracı yaratmış oldum.

- Pisagorcuların bir yandan da ezoterik bir tarikat görünümünde olmaları söz konusu. Sizce böyle bir yapı söz konusu mu? Evet. Öyle görünüyorolabilirler. Ama ben bu tür bir yapı olduğunu düşünmüyorum. Çünküyaptıklarımızın temelinde bilim ve fizik var.

- Siz Tanrı`ya inanıyor musunuz? Evet. Onun yarattığı dünyaya, sistemine saygılıyım. Fakat açıkladıkları konusunda şüphelerim var.

- İnsanın pin kodu ve kader arasında bir bağıntı var mı? Kesinlikle evet. Bu yüzden, biz insanların geçmişte ya da gelecekte nasıl bir hayat süreceklerininet bir şekilde görebiliyoruz.

Bebeğin kaderi

- Bir ebeveyn sizin sisteminizden yola çıkarak, istediği gün çocuk doğurursa ne olur? Mesela iyi olduğunu düşündükleri bir günde sezaryen yaptırırlarsa; bu, bebeğin kaderini de etkileyecektir.

- Bu müdahale insanın kişiliğinde bir sorun yaratır mı?

Çok enteresan bir bakışaçısı. Kitabı detaylı bir şekilde okuduğunuzu düşündürtüyor bana. Ama oçocuğun sezaryenle o gün doğacağı bellidir aslında. Yani sorunuzuaileye kadar değil, kadere kadar geri almanız gerekiyor.

- Şirketlerle çalıştığınızısöylüyorsunuz. Sizin insan şifresi yönteminiz ayrımcılığa yol açmaz mı?Yani bir elemanın şifresi hoşunuza gitmediyse, onu işten atabilir ya da işe almayabilirsiniz. Bir ayrımcılığa yol açmaz, aksine o kişinin sinerjisini, hangi şartlarda daha verimli çalışabileceğini öğrenmiş olursunuz. Bence sistem, yönetici için önemli, kişiler için değil. İdeal insan diye bir şey tam olarak yok ki, ideal partner olsun. Ama ideale yakın sayılar var.

- Peki ya aynı gün doğmuş insanlar. Hepsinin pin kodu aynı mı olacak? Evet. Aynı günde doğmuş olan insanlar aynı şekilde programlanacaklar. Ama cevabım hayır. Her sayının10 aktif ve 10 tepkisel niteliğini hesaplarsak, elimizde 8 basamaklı işleme göre 80 trilyonluk bir kombinasyon olur ve bu da her iki kişinin aynı hayatı yaşayacağını, aynı kişilik özelliklerini taşıyacağını göstermez. Çünkü her sayının bir dinamiği var.

- Sizin şifreniz devletleriçin de geçerli mi? Mesela 29 Ekim 1923,

Türkiye Cumhuriyeti’nin doğum günüdür. Bize bir Türkiye analiziyapabilir misiniz? Türkiye Cumhuriyeti`nin sayıları aşağıdaki gibidir.
2 3 6 2 4
5 9
5
Rakamların aktif özellikleri gösteriyor ki, bu ülke bir insan olsa; besleyici, özenli, sessiz, gözlemci, utangaç, kararlı, evcimen bir yapısı var. Ama pin kod ülkeler için değil, kişiler için yaratılmış bir sistem.

- Peki ya `İlişkilerin Pin Kodu`nu nasıl çözdünüz? Her iki insanın bireysel olarak incelemelerini yapıyoruz, ardından bir sinerji yaratıyoruz. Bu sinerjinin nasıl yaratılacağını ve bir değil iki kişinin aynı anda pin kodunun nasıl çözüldüğünü bu çalışmada bulacaksınız.

Nasıl Hesaplanıyor?

Kısaca pin kodunuzdaki sayıları öğrenmek istiyorsanız, şöyle bir işlem yapmanız gerekiyor. Mesela, 16.11.1974 şeklindeki doğum tarihinin pin kodu şöyle bulunuyor. Doğum günü olan 16 rakamını kendi içinde topluyorsunuz. 7 sayısını elde ediyorsunuz. Doğum ayını kendi içinde topladığınızda 2 rakamını buluyorsunuz. Doğum yılı olan 1974’ü kendi içinde, tek rakama düşene dek topluyorsunuz ve 3 rakamını elde ediyorsunuz. Sonra doğum günü sayısını yani 7’yi, doğum ayı sayısını yani 2’yi ve doğum yılının kendi içindeki toplam sayısı 3’ü topluyorsunuz 7+2+3=12=3 sayısını bulup bunu da bir tarafa yazıyorsunuz. Çalışmada yapılan analizlerden size nelerin uyup uymadığına karar veriyorsunuz. Bunlar ilk basamakta bulunan sayılar. Bir alt satıra geçtiğinizde ise sizi başka bir formülasyon karşılıyor.

 
Toplam blog
: 2
: 18601
Kayıt tarihi
: 22.12.08
 
 

Necla Ayber, Kişisel Gelişim Merkezi işletmecisi... Sevgiye giden yol'da alınması gereken eğitimler ..