Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ocak '10

 
Kategori
İstanbul
 

İSTANBUL POZ VERİYOR

İSTANBUL POZ VERİYOR
 

Ortaköyden


Aşık olunan kentlerdendir. Bütün kaprisiyle kendinden uzaklaştırmaya çalışsa da...

Bir süreliğine gelmek zorunda kaldım yine İstanbul'a... Önce yaptı yapacağını. Bütün kaprisini gösterdi. Havası hem soğuk, hem ıslak hem de karanlıktı. Ulaşımı berbattı. Burada yaşamak için yapılması gereken pek çok formaliteyi halletmek gerekiyordu önce!

Bedeli ödenmeliydi! Bu, günler aldı.

Ama sonra sanki kendisini affettirmek istercesine süslendi. Balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı hava ona yardımcı oldu. Beyaz köpükten örtüsünü sarındı. Tam gereken yerde tam gerektiği kadar açıkta kalan yeşiller, daha yeşil, maviler daha mavi oldu. Çirkinlikler örtüldü. Boğaz kıyıları oyalı dantel görüntüsüyle denizi güzelleştirdi.

Ama bu o kadar kısa sürdü ki. O görüntüleri arşivimize almaya zor yetiştik adeta. Yeniden o kaprisli havasına büründü. Olsun, ne yaparsa yapsın, ne kadar çirkinleşirse çirkinleşsin içselleştirdiği büyü bizleri yine kendisine çekecek ve her gelişimizde onu hissedeceğiz.

Bu kadar sözü ondan hızla kapmaya çalıştığım görüntüleri yayabilmek için söyledim. Umarım ben gidene kadar tekrar kaprislerine dönmez de gittiğim yerde kendisini iyi anarım ve dönmek isterim!

 
Toplam blog
: 93
: 1712
Kayıt tarihi
: 12.12.06
 
 

Ununu elemiş, eleğini henüz asmamış bir ''Mimar''ım. Hep özel sektörde çalıştım. Yoğun çalışma yılla..