Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Ununu elemiş, eleğini henüz asmamış bir ''Mimar''ım. Hep özel sektörde çalıştım. Yoğun çalışma yıllarından sonra en büyük tutkum ''Resim''e artık daha çok zaman ayırabiliyorum. Çok hoş çalışma ortamları ve bir kaç sergiden sonra henüz bu alanda hedefimden çok uzaktayım.''Çevrecilik'' (özellikle Hayvan Hakları) ve ''Fe..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
İzmir'de İnekler Geçidi

Bir kaç yıl önce İstanbul'da da bu etkinlik yapılmıştı. Bu defakiler daha başarılı göründü bana, fotoğraflarınız da gayet başarılı, elinize sağlık.

05 Temmuz 2010 10:21
Meh-lika

Sevgili blogdaşım, isimlerimden biri hakkında bu kadar detaylı bilgiyi ilk defa aldım, elinize sağlık... Konunuza çok bağlantılı bir olgu da "surete duyulan aşk" dır. Orhan Pamuk'un Kara Kitap' ını ve "Sevmek Zamanı" isimli Metin Erksan'ın kült filmini de anmadan geçemedim. "Sevmek Zamanı" için bloguma da bir metin koymadan geçememiştim. Hatırlattığınız için teşekkürler... Mehlika Şeyda

20 Ocak 2009 13:19
Canım bal gözlüm Şanslıma

3 kedi kızımla, onları kaybetme anını hiç düşünmek istemeden yaşayan ben, acınızı çok iyi anlıyorum. Başınız sağolsun. Bizimkiler "şanslı"... Bir de sokakların şanssızları var. Bizlerin o garibanlara da yetecek kaynaklarımız olsaydı keşke... Diğer konularda söylediklerinize de aynen katılıyorum. Yeni bir "Şanslı" sahibi olmanızı dilerim. Sevgiler..

11 Ocak 2009 14:38
 
Toplam blog
: 93
: 1712
Kayıt tarihi
: 12.12.06