Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ekim '09

 
Kategori
İlişkiler
 

Kadın dediğin yemek yapmayı bilir

Kadın dediğin yemek yapmayı bilir
 

*Kadın dediğin yemek yapmayı bilir* diye bir inanış var. Her kadın kendi zevkine göre damak tadına göre yemek pişirmeyi bilir zaten.

Biz biraz benciliz galiba. Pişirirken önce kendi zevkimizi düşünüyoruz. O yüzden olsa gerek dünyada en iyi aşçılar erkekler. Onlar kendi damak tadına göre değil herkesin damak tadına hitabeden yemekler hazırlıyor.

Omlet ve makarna daha çok bekar evi yemeği gibi. Fazla uğraş ve malzeme gerektirmeyen pratik hazırlanan salt amacı karın doyurmaya yönelik besin türü. Bir çok erkeğin de vazgeçilmezi.

Makarna yemekten sayılmasa da üzerine kendi yaratıcılığınızı katarak çok farklı tatlar elde edebilirsiniz. Makarnayı seven bir toplumuz. Domatesli, peynirli, kıymalı, sebzeli, mayonezli, salça soslu aklınıza ne gelirse katılabilir. Makarna piştikten sonra fırına konularak da lezzete lezzet katabilirsiniz.

Pizza en çok çocukların vazgeçilmezi. Pratik lezzetli ve doyurucu. Pizza da tıpkı makarna gibi farklı malzemelerle farklı lezzetlere dönüştürülebilir.

Bütün bunlar yazının başındaki teoriyi doğrular nitelikte. Bu saydıklarımı tüm kadınlar biliyor. Yemek pişirmeyi de seviyoruz yemeği de seviyoruz ikram etmeyi de seviyoruz. Severek yapıldığı için de yemekler daha tatlı oluyor.

Zaten hep öyle değil midir? Severek yapılan her iş güzel olur.

 
Toplam blog
: 112
: 790
Kayıt tarihi
: 17.10.08
 
 

İnsanın kendini anlatması ne zormuş. Bu bölüm blog yazmaktan bile zor geldi. 10 Temmuz 1963 doğumluy..