Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Eylül '06

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Kadınlar cehennemi

Kadınlar cehennemi
 

Dişlerimi fırçalamaktan korkar oldum...

Evimizden güler yüzle ayrılıp karımıza veda edip işe gidiyoruz ya. Sonra canla başla çalışıp akşam yorgun argın eve dönüyoruz ya. Kapıda sizi karınız karşılıyor …. Hoş geldin kocacım diyor ya. Yüzüne baktığında tatlı bir tebessüm var ya… Hazırladığı yemeği yavaş yavaş yerken karınız hep sizi seviyor gibi yüzünüze bakıyor ya… Sizde içinizden “beni hala seviyor ne tatlı yüzüme bakıyor “ diyorsunuz ya…

Hey gidinin hey… Daha siz merdivenlerden inmeden, kadınlara yönelik programlar var ya yecüc mecüc taifesi gibi evi bir kuşatıyorlar... Bu kuşatmada nice, koçyiğitler heder olup gidiyor.

Her geçen gün cephesini genişleten taarruz ordusu, nerden bulur nerden çıkarır en gizli sırlarımızı aleni üryan ortalara atıp mevzilerimizi gün be gün ele geçirmektedir.

Daha önce bir diş macununu ortadan sıkma meselesi vardı. Diş macununu ortasından sıktığımız için evin dirlik düzeni bozulurmuş… Evde huzur kalmazmış… gibi mevzularla haklılıklarını bağırıp dururken aradan geçen süreçte bıkmış olacaklar ki, gene kendileri insafa gelip bu konuyu çok abarttıklarını itiraf ettiler.

Şimdi sıkı durun. Her nedense hep bu diş macunundan yakalıyorlar bizi. Hangi kanalı açsan bilgiç bilgiç “dişini fırçalamayan kocanız , eğer dişlerini fırçalamaya başladı ise sizi aldatıyor demektir.” … Ulan insaf … medet ya Allah… Dişimizi fırçalamaya korkar olduk… Nerden bulur nerden çıkarırlar, kim bunlara yön verir. Sözleşmiş gibi aynı elden yönetilirler gibi aynı konu aynı anda gelip nasıl gündeme oturur akıl sır ermez.

Bırakın çürüsün dişleriniz… Madem bugüne kadar fırçalamadınız. Efendi efendi işe gidip geldiniz... Ağzınızın kokusunu bugüne kadar sorun yapıp size sitem etmedi Sabaha kadar ağrıyan dişinizle inlerken size aspirin getirdi. Gene aynı devam edin. Kaç yıllık mutlu yuvanızı yıkmaya değer mi?

Çürük dişlerle yaşama devam...

 
Toplam blog
: 115
: 1244
Kayıt tarihi
: 17.07.06
 
 

Tek düşüncem yaşadığım dünyayı nasıl yorumladığımı başkalarının bilmesidir. Aslında yorumun özünde t..