Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Bebekken çok sessiz olduğum için gerizekalı şüphesiyle doktora götürülmüşüm. Çizgi filmlerde bile ağlayan duygusal bir çocukmuşum. Sınıfta çok sessiz olduğum için öğretmenim aileme sorunlu bir çocuk olduğumu söylemiş. Öğrencilik yıllarımın geri kalanı da hep aynı sessizlik içinde geçti. Görünmeyeni görmeye çalışıp, m..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Eller aya biz attâ

Dildeki yozlaşma, ya da dilimizi konuşup, anlayamama durumu son zamanların salgını olmalı. Az önce benim de odama gelen müşteri temsilcisi de Türkçe'yi Amerikan aksanıyla konuşup araya bolca İngilizce laf sıkıştırıyordu. Sanki söyleyeceği sözcüğün karşılığı dilimizde yokmuş gibi düşünüp, İngilizcesini söyleyerek anlaşılmayı bekliyordu. Yazınız çok keyifli, çok güzel ve ne yazık ki tamamen doğruydu. Ellerinize sağlık. Hoşçakalın.

24 Ekim 2007 16:24
Önce seks yapalım mı?

Eğlenceli. Erkekler sadece yatmayı düşünür, nazlanmayın fazlaca. Sevimli, şefkatli, sevecen olun bizi şımartın şımartın ki sizi sevebilelim. Sırada daha çok hatun var çabuk tutun elinizi ey kadınlar! Tadında bir yazı olmuş sizinkisi. İnce bir mizah anlayışı ile alaycı bir yazı, öyle değil mi?

04 Mayıs 2007 14:52
Anlamak yada anlatamamak...

Çok keyifli bir yazıydı. Bitsin istemedim. Lütfen yazmaya devam et. Çok yoğun olduğunu biliyorum ama :))

14 Şubat 2007 08:37
 
Toplam blog
: 22
: 789
Kayıt tarihi
: 16.10.06