Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ekim '11

 
Kategori
Özel Lezzet Durakları
 

Karaca 29 - Cafe Restaurant

Karaca 29 - Cafe Restaurant
 

Karaca 29, Cafe Restorant/ Kozyatağı


Damak tadına düşkünseniz, sıcak, samimi bir atmosferde, dostlarınızla birlikte olmaktan mutlu olacağınız, nadide bir mekan, Karaca Restorant- cafe.

İş yemeklerinizi, dernek toplantılarınızı, doğum günü, kına gecesi, nişan ve düğün yemeklerinizi verebileceğiniz restorant, dış mekanıyla birlikte 200 kişiyi ağırlama kapasitesi olan nezih bir yer.

Mekan, sabah kahvaltısıyla açılıyor; peynir çeşitleri, sucuklu, jambonlu, kaymaklı ve omletli nefis bir kahvaltıyla güne iyi başlamanız sağlanıyor.

Daha sonra, öğlen ve akşam menüleri, geç saatlere kadar devam edecek, sıcak ortam için misafirlerin hizmetine hazırlanıyor. Özellikle hafta sonları canlı müzik eşliğinde nezih eğlecenin tadına doyum olmuyor.

Mekanınm, zengin menüsünde kebap çeşitleri, ızgaralar, dürüm ve fırın ürünleri, güveçler, zeytinyağlılar, salata ve tatlılar misafirlerin emrine sunuluyor.

Tandır, pilav, içli köfte, yaprak ciğer ve fıstıklı kadayıf özel spesiyallerinin arasında bulunuyor.

Ayrıca,babacan tavrıyla, mekan sahibi Cezmi Beyin, dostlarıyla sohbetlerine doyum olmuyor.

Anadolu yakasında ulaşım kolaylığının yanı sıra, kış bahçesiyle, havuzuyla bir bütünlük arzeden görselliği karşısında, kahvenizi yudumlarken veya beş çayınızı içerken, huzur bulacağınız nadir yerlerden biri olduğuna sizde karar vereceksiniz.

Mekanın açık ve kapalı otoparkı konukların hizmetine sunuluyor.

MB toplantıları için de ideal bir mekan olduğunu rahatlıkla söyliyebilirim.

Karaca29, cafe rest.ın müşteri sloğanı; '' Endişelerinizden kurtulun, güleryüzünüzle sizi ağırlıyalım, mutlu uğurluyalım'' bu düsturu prensip edinen personel, misafirlerine gerekli ihtimamı göstermekte azami dikkat ediyorlar.

 
Toplam blog
: 465
: 1550
Kayıt tarihi
: 03.12.07
 
 

Çevreye saygı, insanlık görevi olarak algılanmalıdır. Bankacılık ve finans yöneticiliği  uğraşım ..