Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ocak '14

 
Kategori
TV Programları
 

Kardeş Payı

Kardeş Payı
 

ınt


Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın yeni dizisi 'Kardeş Payı' için geri sayım başladı.

Ekranların en komik ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir İşler Güçler ve Düğün Dernek’ten sonra  'Kardeş Payı' ile çok yakında Star TV'de seyircisiyle buluşacak.

Dizide Ahmet Kural (Metin) ve Murat Cemcir(Ali) su tesisatçısı, Seda Bakan ise evin geçimini sağlayan akıllı küçük kardeş (Feyyza) karakterine can veriyor.

Mahalle duygusunun yoğun olarak hissedileceği dizide mucit kardeşler Metin ve Ali’nin dünyaya barış ve mutluluk getirecek bir icada imza atmalarıyla hayatları değişecek.

2014 yılında yayın hayatına başlayacak olan diziler arasına ismini yazdıran Kardeş Payı isimli televizyon dizisi yakında ilk fragmanı ile seyirciye tanıtımını yapacak. Kardeş Payı dizisi Ahmet Kural’ın yeni dizisi olarak da biliniyor. Basına yansıyan bilgilere göre Kardeş Payı dizisinin senaristliğini ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir üstleniyor. Ahmet Kural, Murat Cemcir ile Seda Bakan’ın üç kardeş olarak kurgulandığı dizide dikkat çeken diğer bir isimde Ali İhsan Varol olarak göze çarpmaktadır. Ali İhsan Varol’u Kelime Oyunu yarışmasından tanıyoruz. İlk dizisi olarak Kardeş Payı’nda rol alacak Ali İhsan Varol’un oyuncu kadrosuna dahil olması diziyi daha da merak ettirdi.

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’ in üstlendiği, hem senarist hem yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir'in bulunduğu dizinin başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan, Rıza Akın, Ayşe Kökçü, Şinasi Yurtsever, Ali İhsan Varol, İpek Yaylacıoğlu, Berfu Öngören, Korhan Herduran, Nazlı Tosunoğlu, Sadık Gürbüz, Fulden Akyürek paylaşıyor.

Yeni dizi Kardeş Payı’nda Ahmet Kural “Metin” isimli karakteri canlandıracak. Murat Cemcir ise “Ali” ismindeki karakteri oynayacak. Metin ile Ali’yi Kardeş Payı dizisinde tesisatçı olarak izleyeceğiz. Fakat onlar basit tesisatçılar değiller, mucitler ve dünyayı kurtaracaklarına inanıyorlar. Tabi ki buluş merakları da başlarına türlü işler açacak. Kardeş Payı’nın çekimleri Kandilli’ de yapılıyor. Mahalle hayatının yoğun olarak işleneceği diziyi yapım şirketi mahalle bilim kurgusu olarak tanımlıyor.

 
Toplam blog
: 137
: 2242
Kayıt tarihi
: 19.02.13
 
 

05 Ekim Ankara doğumluyum. Okumayı, yazmayı, insanları dinlemeyi seviyorum. Kişisel blogumda her ..