Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Temmuz '06

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Kimi zaman

Bir sabah uyanırsın, gözlerinde sonsuz bir mahmurluk işe gitmenin telaşı...

Sonra ivedi bir kahvaltı ve günün hengamesi. birden kaybolursun kalabaklıklar içinde, hergünkü yalnızlığınla. Kimi zaman kahredersin hayata, kimi zaman umutlar beslersin güne ve geleceğe. hayal edesin yeni bir aşkı hersabah. ama aşkı yaşayacak dermanın yoktur. İş güç, geçim derdi yok etmiştir tüm duygularını, sadece günü kurtarmak için değermi? Koca bir yaşamı heder etmeye? Günün isyan olur kimi zaman, kimi zaman küçük mutluluklar yetişir imdadına, sonra akşam dönüşü telaşı başlar, sana dar gelen evine doğru. yaşanmamış aşklar düşünürsün, tadına varılmamış hayatlar kurarsın kendine. düşlerine karamsarlık, hüzün dolar kahredersin yaşamadıklarına . Kimi zaman ölümsüz aşkın çalar kapını . Onun tatlı hayaline kapılıp gidersin sonsuzluğa . Tatlı bir düştür aslında vede asla yalnız bırakmayan tek dostundur kimi zaman geçmişteki sevgili. Kimi zaman böler hayırsızın biri düşlerini. uyanırsın ve kahredersin her şeye.

Geçmiş zamanlarda kalan son yitik aşktır kimi zaman hayat. Kimi zaman tatlı bir tebessüm. olmasaydı aşklarımız , ne anlamı olurdu hayatın. Kimi zaman yitik bir şarkıdır hayat. olmasaydı şarkılar...

Yeni bir güne hep umutla başlarız yinede yaşamı ve aşkı yeniden tatmak için. Yeniden tutunuruz hayata dört elle yaşanmamış yaşamı yaşayabilme hayaliyle.Çoğu zaman hüsrandır, kimi zaman ise mutluluktur. O hep tam yakalamışken kaçırdığımız, yada farkında olamadığımız.

Sonra bir sabah tatlı bir gülümseyiş karşılar bizi. Trende, otobüste ya da vapurda. Belki de sokakta yada bir ağacın altında yakalar bizi mutluluk. kimi zaman bir bankta yakalar bizi aşk... aşk mutluluktur her zaman. içinde ayrılık olsada.

Her sabah aşkla uyanmalı insan hasrete inat, haytın tüm kötülüklerine inat. Sevmeliyiz hayatı vede yaşatmalıyız güzellikleri tüm çirkinliklere inat.

 
Toplam blog
: 144
: 2687
Kayıt tarihi
: 01.07.06
 
 

Ziraat mühendisi ve iktisatçıyım. yatırım danışmanlığı ve kişisel gelişim konularında  Simurg Con..