Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Mühendisim. 24 yıl önce sanatçı ruhlu ve entellektüel dünya tatlısı bir mimar hanımla evlenip 21 yıl önce de yine onun gibi harika bir kız babası oldum. İşlerim dolayısıyla genelde yurtdışında yaşıyorum. 1982 ODTÜ mezunuyum. İngilizce ve Rusça biliyorum. Çok okurum. Asla milliyetçi değilim ama ülkeme aşığım. Aileden gayrı toplul..

Devamı
 
 
Resimleri mi seversiniz garları mı?

Bu tür halka yayılan sanat aktivitelerinden bizleri haberdar ederek katılma şansını verdiğiniz için size özellikle teşekkür ederim. Genelde arada kaybolup giden böylesi sergilerin sizin gibi sanat sever dostu insanlar tarfından duyurulması bizler için bir şans. Sağolun...

04 Nisan 2007 12:54
Büyük Katerina ve düşündürdükleri

Şeyda Hanım, verdiğiniz bilgilerle bizleri aydınlattınız, çok teşekkür ederim. Gerçektende bugünkü Rusya'nın temelini atan iki büyük hükümdar Büyük Petro ile 2. Katerinadır. Ne yazıkki Rusya'nın sıcak denizlere inme zorunluluğu nedeniyle tarih boyu biz Osmanlılar ile düşman olagelmişlerdir. Deli Petro'ya karşı bizim de bir deli hükümdarımız vardı: Deli İbrahim. Ama çok aradım bir resmini bile bulamadım. Neden acaba?

03 Şubat 2007 15:19
 
Toplam blog
: 2
: 405
Kayıt tarihi
: 21.01.07