Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Şubat '13

 
Kategori
Güncel
 

Maya'lardan sonra şimdi de Papa'lar Efsanesi!

Maya'lardan sonra şimdi de Papa'lar Efsanesi!
 

27 Aralık 2012 tarihinde kopmayan kıyametten dolayı Arı Mayaların karizması epey sarsılmıştı! Öyle ki, Mayaların Türkiye versiyonu sipirituel celocanlar bir yıl boyunca sanal alemde bas bas bağırmış, tüm insancıkları gelecek olan kıyamet konusunda uyandırmıştı! Ancak ne zamanki zaman 27 Aralığa yaklaştı, bu sefer de ; “Kıyametin bir yok oluş değil bir uyanış olduğu, aslında Mayaların böyle bir kehanette bulunmadıkları, bulunmuş olsalar bile bunun Mayalar için küçük ama mayası bozuklar için büyük bir adım olacağını” söylemeye başlamışlardı. Hatta 28 Aralık sabahı uyandığımızda ortalığın boy boy dansözlerle dolup taştığına hep birlikte şahit olmuştuk. Ah ah ne günlerdi onlar… Hala o göbek havaları ve çalkalamalar gözümüzün önünden hiç gitmiyor!

Evet, o günlerden bu yana epey bir zaman geçti! İnsanoğluna her zaman ki gibi  rahatlık battı! Yeni yakası dar geldi. Şimdiler de, sanal elalem ve medya;  “ Aziz Malachy’nin”  863 yıl önce bir kağıt parçasına karaladığı kehanetlerle çalkalanıyor! Bu sefer azimliler çalkalaya çalkalaya sineğin yağını çıkaracaklar!

İşte bu kehanet avcıları Aziz Malachy’nin yaptığı bir dizi kehanetin tuttuğu söylüyorlar. Özellikle kendisi bugüne kadar gelmiş olan 100 küsur papanın isimlerini, 1143 tarihinden günümüze kadar söylemiş! Hatta buların hepsinin tuttuğu da rivayet ediliyor. Ancak insan kendine sormadan da edemiyor: "Acaba tavuk mu yumurtadan çıkar, yoksa yumurtaları kertenkeleler mi yedi!" İşte  Bu Mal’achy’nin bir de felaket kehaneti var! Diyor Ki, “Yedi tepeli şehir yıkılacak” Kimisine göre o yedi tepeli şehir Roma’ymış ve hakkın rahmetine çoktan kavuşmuş! Ama kimine göre de İstanbul’muş! Bu Kehanet İstanbul’da yana yana beklenen Deprem ile de öpüşüyormuş!  Ben de Diyorum Ki;  Acaba bu dün kuyruklarını Osmanlı’ya kaptıran ezik zihniyetlerin; "Ama benim babam seni döver" tadında zırlaması olması!

Diğer yandan Papa Venedick 28 Şubat'ta istifa edeceğini açıklamış! Allah’tan 29. Şubat Dememiş yoksa dört yıl daha beklemek zorunda kalacaktık. Kendisi yaşını sebep göstererek görevini hakkiyle ifa edemeyeceği gerekçesiyle istifa edeceğini açıklamış. Ancak O'na yakın çevreler de; " Papa'nın kendini yalnız hissetmesinden dolayı istifa edeceğini "söylüyorlarmış. Ne Diyelim!  Kaçanın anası ağlamaz. Allah yolunu bahtını açık etsin.

İşte dünya Papasıyla ve efsanleriyle çalkalanırken. Papa'nın yerine seçilecek olan kişinin siyahi olacağı söyleniyor. Daha doğrusu Papalığın en güçlü iki adayı da siyahmış. Tabi Amerika’dan sonra Vatikan’ın da tercihini siyahtan yana kullanması çok mantıklı gözüküyor. Zira birisi demokrasi tanrılarına verdiği kurbandan sonra dünyaya böyle sevimli olma yolunu seçmişti. Aynı şekilde Vatikan’da son 10 yılda Hıristiyanlığın kan kaybını bu şekilde telafi etmeyi  düşünüyor olsa gerek.

Neyse biz Türkiye'ye dönersek, şu felaket tellallarına söyleyecek tek sözümüz var:

“ Boşuna cebelleşmeyin! Hele bi az rahat durun; İtlerin Duası Makbul Olsaydı Gökten Kemik Yağardı!”

Hadi Bakalım…

Kutay Bilgehan 

 
Toplam blog
: 35
: 4626
Kayıt tarihi
: 15.01.13
 
 

İzmir doğumluyum, İstanbul'da yaşıyorum. Şirketlere, ' insan kaynakları ve bilişim teknolojileri'..