Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Gençlik yıllarında öğrenim hayatı dışında tüm yaşamım spor, ağırlıkla basketboldü, sahanın kenarında bizi izleyen güzel kızları hiç görmemecesine...Sonra askerlik, iş, evlilik, çocuklarım derken bir de baktım saçlarla birlikte yakışıklılık da gitmiş, beni hayranlıkla izleyen güzel kızlar da:)Şimdi işimi iyi yapmaya çalış..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Tanyeviç'ten özür diliyorum...

Uzay bey, Bakın çok geçmedi. FB Eurolig'de bir üst gruba çıkınca Tanjevic'in foyası çıktı. Nerede Predlic,Vidmar? Gönderilen Solomon'un yerine alınan 1.68'lik guard rakipten hangi guard'la müdafada eşleşirse adamı sayı kralı yapıyor! Tanjevic'den olsa olsa Ümit takım antrenörü olur. Eylül'ü bekleyin,Milli takım Avrupa Şampiyonası'nda ne yapacak birlikte izleyeceğiz.

06 Şubat 2009 14:19
Arap Birliği Toplantısı'nda alınan kararlar

Türkiye Cumhuriyeti gibi tarihinde Arap topraklarına hükmetmiş bir devletin başbakanı bu kadar düşüncesiz,çapsız, diplomasiden uzak olur. Sana mı kaldı Arap'ın hakkını savunmak. Aynı toplantıda Arap Birliği temsil ediliyor. Sen kendi çıkarlarına,diplomasine uygun hareket edecekken hamasi söylevler ve toplantıyı terketme nezaketsizliği ile bu devleti Dünya önünde ne hale getiriyorsun,gör. Bu çapsız kişiyi ülkeme başbakan seçtiren oyları verenlere yazıklar olsun. Sonuçlarına hep birlikte katlanacağız.

06 Şubat 2009 12:11
Okçumuz 40'landı; hem attı hem de attırdı!1:3

FB taraftarı kadar iyiniyeli,saf taraftar Dünya'da yoktur herhalde? Takım Avrupa kupaları'na galibiyetsiz havlu atmış,ligde Sivas,Trabzon,GS'ın altında. Taraftar hala Turkiye kupası gibi FB çapında bir takımın hedefleri arasında olmaması gereken Türkiye kupası organizasyonunda Bursa gibi bir takımı geçmiş olmaya seviniyor?Bu kadar iyiniyet ve saflık oldukça bu kulüp gerçekten yerel bir kulüp olarak kalmaya mahkum olur ve yıllarca Avrupa'da çeyrek final oynamış olmayı efsane haline getirir.

06 Şubat 2009 11:53
 
Toplam blog
: 61
: 896
Kayıt tarihi
: 06.10.06