Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1962 doğumlu, 1985 Gazi Üniv. İletişim Fakültesi Mezunu. 1985-88 arası Ajans Türk İşletme Müd. Yrd. olarak çalıştım. 1998'den itibaren Türk Dil Kurumunda  Uzman olarak çalışıyorum.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Hopa'da ne işin var Sayın Erdoğan?

Neden Hopa'da miting olmasın. Bir ülkenin başbakanı ülkenin her karış toprağından sorumludur. Oraya yatırım yapar, vatandaşı ile birlikte olmak ister. Üstelik Hopa hem liman olarak hem de Gürcistan ile sınır olarak önemli bir yer. Bir de Başbakan oraya GÜrcistan ile pasaportsuz geçişi başlatmak üzere gitmiş. Bu gelişmeden önce Hopa halkı ticari ve ekonomik olarak yararlanacaktır. Ülkenin her karış toprağı TÜrkiye'dir. Yapılan her yatırımdan başta bölge insanı olmak üzere tüm TÜrkiye yararlanacaktır.

02 Haziran 2011 10:19
Bir düşün ardına takılı kalmak

Bu bir hüzünlü hikaye mi? Yoksa yaşanmamış, ulaşılmaya çalışılmış ama ele geçirilememiş bir rüyaya özlem mi? kısacası kendi kendine yapılmış bir itiraf mı? Beklenti yılgınlıklarını oynamaya ne gerek var? Evlilik bir tamamlama, zenginleştirme, dönüştürme, her gün yeniden tanıma, değil midir? Eğer bu serüveni daha tatlı hale getirme yolunda üzerimize düşeni yapabilirsek, karşımızdakini zenginleştirirsek dünya daha yaşanabilir olmaz mı? Neden vazgeçiyoruz? Neden ayrılıklar ve neden diğer tatmin noktalarında meşru ilişkiler için kendimize cevaz vermiyoruz? Evet cinsellik ve neslin dışındaki tatmin noktalarını evlilik dışı ilişkilerde aramak neden toplumsal zihniyet yapımıza ters düşer ki? Bunu çevremize açıklamak çok zor değil mi? Açıklamak zorunda mıyız acaba? Dünya insanoğlunun olabildiğince çevresine katma değer katmasıyla zenginleşir. Sizin de bu yolculukta elinizde bir çok katma değer taşınıdığınızı sanıyorum. Saygılar

26 Haziran 2008 16:14
 
Toplam blog
: 14
: 691
Kayıt tarihi
: 24.03.08