Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mayıs '07

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Ne bu ütüden çektiğim !

Ne bu ütüden çektiğim !
 

Arkadaşı dinledikçe yanak içlerimdeki sızı dayanılmaz boyutlara ulaşıp, mideme kramplar inmeye başlamıştı. Ve hala kendisini görünce aynı krizlere kapılmamak için zor tutuyorum kendimi.

Arkadaş biraz takıntılı, biraz diyorum ama ne kadar olduğuna siz karar verin.

Bir gün eşi annesine gidiyor bir aylığına. Ve ne oluyorsa o günden sonra garip bir hisse yani takıntıya kapılmaya başlıyor.

İlk gün ilk sabah... Arkadaş uyanıyor elbiselerini ütülüyor ve giyinip işine gidiyor. Tam işe dalmışken aklına ütü geliyor; acaba fişini çekmiş miydi, çekmemiş miydi? O düşünce içini öyle kemiriyor ki, duramıyor ve eve gidip bakıyor.

İkinci gün yine bir hevesle elbisesini ütülüyor ve işine gitmek üzere evden çıkıyor. Bir süre zaman geçiyor ve yine aklına ütü geliyor, acaba fişi çektim mi, çekmedim mi düşüncesi yine içine yine yayılıyor. Ve yine süratle eve gidip kontrol ediyor ve içi rahatlıyor.

Üçüncü gün yine ütüsünü yapıyor ve evden çıkıyor. Öğleden sonra bir cafe’de otururken bir itfaiye arabası, sirenleri açık ve süratle geçiyor gözlerinin önünden. Gittiği istikamet evinin olduğu istikamet. Ve o ütü yine aklına geliyor. Yine duramıyor ve atlıyor taksiye eve gidiyor. Fiş çekili mi acaba ?

Artık canına tak etmiş ve ütü, kabusu olmaya devam etmektedir. Aklı devamlı ütüdedir, fişindedir. Böyle olmayacak diye düşüncelere dalarken çözüm aramaya başlıyor. Ve sonraki günler evden çıkarken ütüyü yanına alıyor ve binanın karşısındaki markete bırakıyor, akşam dönüşte almak üzere. Ve eşi gelene kadar da böyle devam ediyor.

Şimdi ise kendine has anlatımı ile gülerek anlatıyor bu ütü olayını. Ve eklemeden de edemiyor;

” Hiç bir şeyden çekmedim bu ütüden çektiğim kadar”.

resim:www.firefly2.blogcu.com

 
Toplam blog
: 110
: 811
Kayıt tarihi
: 12.03.07
 
 

Hayatta iki şey vardır; masallar ve sonuçlar. (Erol Aslan)      ..