Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Üniversite mezunu olup çeşitli devlet kadamelerinde çalıştım ve halen çalışmaktayım. Nereli olduğum önemli değil. Önemli olan neyi, nasıl düşündüğümdür.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Göz altılar, ünlüleri teşhir için mi?

Abi eline, yüreğine sağlık. Gerçekleri dile getirdiğiniz için teşekkür ederim. Bence de TEŞHİR içindir. Hem suç unsurları ile birlikte yakala, hem de sokağa salıver. Eğer bu yapılanlar SANATÇILIKSA ben de SOYTARIYIM.

29 Ocak 2013 18:52
Gazete Okuyanlar Azalıyor mu?

Cahilleri gittikçe artan bir ülkede gazete ve kitap okuyanı tabiki azalır. Şayet okuyan çok olsaydı bu güzelim ülke cahillerin elinmde oyuncak olmazdı. Selam ve saygılarımla.

27 Ocak 2012 16:18
Uğurlar olsun Sayın Rauf Denktaş...

Ömrünü Kıbrız ve Kıbrıs Türkünün bağımsızlığına adayan bu mümtaz insanı pek az kişi anlayabilmiştir. Öyle ki, sağlığında kendisine düşmanlık edenler Na'aşının başında övgüler dizmişlerdir. Sayın Denktaş'ı STATÜKOCU'lukla suçlayanlar YES BE ANNAM diye nara atarak kahramanlık taslamışlardır. Ama oysa gerçek tek bir kahraman vardı; O'da sayın DENKTAŞ'tan başkası değildi. Biz Türk milleti olarak "insan hayattayken değerini bilmiyoruz, öldükten sonra da oturup methiyeler" diziyoruz. Allah o koca KURT'un mekanını cennet eylesin. AMİN.

27 Ocak 2012 15:52
 
Toplam blog
: 10
: 1041
Kayıt tarihi
: 09.06.06