Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Felsefe, edebiyat, bu alem, öteki alem, uzay, evrensellik; kısacası genelin, "aman canım işin mi yokta bunlarla ilgileniyorsun" dediği bütün konularda okuyan, düşünen, düşüncelerini gerektiği zamanlarda bazen konuşarak, bazen de yazarak paylaşmayı seven, hoş görmenin, empatinin "İNSAN" olma yolunda çok önemli olduğunu dene..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Müslümanların Masumiyetine dair...

Sevgili hasan basri, Gençsin ama,umut veriyorsun.Keşke bu tesbitini yapabilenler çoğunlukta olsaydık.Bilmez misin, Öldürmeyi yasaklayan dinler,adına ençok öldürülen ve ölünen kavramlardır.demek ki bir anlayış eksiğimiz var. sevgiler

24 Eylül 2012 12:12
Türban da kurtulsun, kurban da

Her şeyde olduğu gibi türbanda da devam eden inatlaşma yı yine aklı selim kaybetti. Tek beklentim aramıza kara kedileri sokup da kendileri hiç kedi beslemeyenlerin gün gelip de o kara kedilere kendilerinin de bulaşması.

08 Ekim 2010 19:16
Paşalar yenildi

Atatürk hem ellerinde silah hemde yüreklerinde vatan ve hürriyet özlemi dolu bir milletle yola çıktı.Şimdikiler gibi pirince,kömüre,olmayacak vaadlere,yalanlara ,okumak yerine dinleyerek inanmayı seçen bir ümmetle değil.. Anlamadan ,okumadan,öğrenmeden salt hitabetine bakıp benimde içinde bulunduğum herkes için karar verenlere hepimizin inancı gereği hakkımı helal etmiyorum.Var mı diyeceği olan.Kum adam size yürekten destek ve sevgi.

15 Eylül 2010 18:51
 
Toplam blog
: 97
: 395
Kayıt tarihi
: 15.04.09