Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Haziran '16

 
Kategori
Siyaset
 

Ölüm

Merhaba.

Son dönemlerde ülkemizin her alandaki istikrarına takılmış durumdayım. Bu önem verdiğim ve hassasiyet gösterdiğim bir konu. Ancak bu sefer istikrarın sadece tek boyutuna değineceğim. ÖLÜM.

Evet, uzun zamandır istikrarlı bir şekilde periyodik aralıklarla ölüyoruz, öldürülüyoruz. Sahi hatırlayanımız var mı Suruç' taki, Ankara' daki, İstanbul'daki patlamaları ; hatırlıyor muyuz Nusaybin' de, Diyarbakır' da güvenlik güçlerimize kurulan hain pusuları? Tabi ki hayır. Çünkü görevimizi yaptık. Ekranlarımızı kararttık, teröre lanet yağdırdık, profil resmimizi değiştirdik ve sosyal medyada estik gürledik. Sonra ne mi oldu? E unuttuuuk. Biz unutmaya alıştık. Nasıl ki bundan öncekileri unuttuysak, bu geceki kanlı İstanbul Atatürk Havalimanı saldırısını da unutacağız. Şu ana kadar ölen (41 kişiyi- sayı artacaktır) ve yaralanan onlarca masum insanı bir ay sonra hatırlamayacağız bile. Ben yine de huzurlarında saygıyla eğiliyorum. Ölenlere rahmet, kalanlara şifa diliyorum.

Hükümet yetkililerimizin istikrarlı ölüm politikasını da ayakta alkışlamak gerekir. Toplumu karmasaya sürükleyen olaylar sonrasında istifa etmeyip, koltuğa yapışanlar, terörü lanetleyerek eksikliklerini kapatamazlar. Bugün kapatmış bile görünseler tarih bu acı günlerdeki yanlışları mutlaka yazar. Yeri ve zamanı geldiğinde karşılarına çıkar. Bu patlamadan sonra da kimse sorumluluğu üstüne alıp, yaptığı hatalardan utanıp istifa etmeyecek Zaten istifa onurlu bir eylemdir, herkesten de beklememek gerekir. Bir sosyal medya ağında bilmem kim şurada güvende olduğunu bildirdi ibaresi yer almaya başlamışsa kimse o ülkede güvenden, başarıdan, hedeflerden söz etmemeli. Hele hele jöleliler hiç etmemeli...

Yine zor günler bizleri bekliyor. Tek yürek olup, birlik ve beraberlik içinde kurtulalım şu terör belasından. Terörü besleyip, azdıranları  meclise sokmayalım, milletvekili veya bakan yapmayalım. Işidden de gelse pkkden de gelse nereden kimden gelirse gelsin terör terördür, unutmayalım. Olaylara kapı aralığından değil; kapıyı tamamen açarak bakalım. 

Hoşçakalın...

 
Toplam blog
: 59
: 140
Kayıt tarihi
: 03.11.10
 
 

Merhaba...1984 te Manisa'da doğmuş olup; Manisa'nın en büyük ilçelerinden biri olan Turgutlu'da y..