Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ekim '08

 
Kategori
İlişkiler
 

Ruhu aç kadınlar

Ruhu aç kadınlar
 

Kadınlar çiçektir ve çiçekler su ister sözünü duymayanımız yoktur. Anlamı üzerinde kafa yormayız. Kadınıyla erkeğiyle alay konusu yaptığımız bile olur. Kadının gıdası sevgidir kadın sevgisiz kalırsa aç kalır. Bu açlık kadının ruhunda derin yaralar açar.

Mide aç kaldığında nasıl ki yemek yeme ihtiyacı duyuluyorsa ruh aç kaldığında da doyurulmak ister. Açlığını gideremeyen bir çok kadın derin bir yalnızlık ve ruhunda acıyla yaşar. Sadece fiziksel ihtiyaçlarının giderilmesi onu doyurmaz.

Çoğu zaman erkek bunu anlamaz kadının açlığını hissetmez bile. O bütün görevlerini yerine getiren bir kocadır. Aşkla ruhla sevgiyle uğraşmaz. Genellikle de bu işler için uğraşmayı ikinci kadına saklar. Birinci zaten onun tekelindedir.

Karısına çiçek almayan ona aşk sözleri söylemeyen bir çok erkeğin söz konusu ikinci kadın olunca onun yoluna güller döktüğü en güzel aşk sözlerini sarf ettiğini duyarız hep.

Kadın aşk sözleri duymak ister ruhunun okşanmasını ister. Ruhu okşanmadan yaşayamaz. Kendisine ilgi gösteren her erkeğe aşık olabilir. Kalbi kırık yüreği kanamaktadır.

Aşktır onun ilacı. Aşk sözcüklerini aşkı yaşamayı özler. Hayatını adadığı erkek bunları ona sunmazsa ya acılar içinde yaşayıp aç bir şekilde ölecektir ya da ona aşkı hatırlatan erkeğe bağlanacak belki de dönülmez yollara girecektir. Kadınlar bir çiçektir ve çiçekler su ister.

 
Toplam blog
: 112
: 790
Kayıt tarihi
: 17.10.08
 
 

İnsanın kendini anlatması ne zormuş. Bu bölüm blog yazmaktan bile zor geldi. 10 Temmuz 1963 doğumluy..