Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ekim '17

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Sezonun En Pratik Trendi: Sırt Çantaları

Sezonun En Pratik Trendi: Sırt Çantaları
 

L'evis'ın yeni sezondaki sırt çantaları hemk spor hem şıklık sağlıyor...


Uzun zamandır unuttuğumuz sırt çantaları yeniden son günlerin en büyük trendi! Günden geceye uzanan şehir hayatının en büyük kurtarıcısı sırt çantaları…
Bitmeyen toplantılar, metropollerin tükenmeyen trafik kaosu, gece yetişilmesi gereken etkinlikler için şimdi sırt çantası zamanı! Her kıyafetle rahatlıkla kombinlenen sırt çantaları, sportif ve rahat modelleri ile biz kadınların imdadına yetişiyor. 2017 kış sezonunda ünlü markaların ve tasarımcıların gözdesi olan sırt çantalarına Gucci’den Prada’ya, Calvin Klein’dan Levi’s kadar pek çok ünlü marka koleksiyonlarında yer verdi.

Gündüzden geceye sırt çantası şıklığı

•    Farklı boy seçeneği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü çelen sırt çantaları son dönemde çalışan kadınların tercihi.
•    Bilgisayardan yüklü dosyalara, topuklu ayakkabılardan makyaj çantanıza kadar her eşyanızı rahatlıkla sığdırabileceğiniz büyük boy sırt çantaları şehir hayatını kolaylaştırıyor.
•    Bisikletle okula ya da ofise gitmek, bilgisayarla café’de çalışmak ya da hızlıca markete gitmek için son dönemde biz kadınların en büyük yardımcılarından biri sırt çantaları. Üstelik yeni sezonda gündelik stile uygun tasarlanan pek çok modelle, materyalle, dekenle ve renkle farklılık da yaratmak mümkün.
•    Sezon birbirinden şık ve ‘cool’ sırt çantaları ile günlük kullanımda yırtık jean ve tişörtlerle sportif bir görünüm sağlayan sırt çantaları, akşam deri ceket ve denim elbiselerle tercih edildiğinde ise şık bir görünüm sunuyor.
•    Sırt çantaları kendine özgü stilinin yanı sıra konforu ve dayanıklılığıyla gün boyu stilinizin tamamlayıcısı.

 
Toplam blog
: 248
: 438
Kayıt tarihi
: 27.04.16
 
 

Almanya'da doğdu. Oradaki öğreniminin ardından üniversite eğitimi için Türkiye'ye döndü. Gazeteci..