Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Şubat '08

 
Kategori
Siyaset
 

Siz kimsiniz ?

Siz kimsiniz ?
 

Tüm sorun türban mı?

Bunları düşünen kaç kişi var ?

Peki doğudaki gerçekleri, kaç kişi biliyor ?

Ben askeri görevimi Tunceli Çemişgezek'te yaptım küçücüktüm çatışma korkusuyla geceleri evin antresinde yatardık çocuktuk ya en çok havaya atılan aydınlatıcılar havanın aydınlandığı anlar hoş, ilginç gelirdi gözüme binanın yanından atılan roketlerin sarsıntısı gürültüsü korkuturdu beni ve küçük kardeşimi; şuan kardeşim askerde aynı şeyleri yıllar sonra tekrar yaşıyor.

Kim biliyor ki yıllarca doğuda verilen mücadeleri yaşayan tabi ki!

Din devleti kuracaklar korkusuyla hükümete girme hakkı kazandırılan PKK halkımıza bir çok seslenişte.

Vatan uğruna savaşan vatan topraklarını müdafa eden vatan ugruna şehit verdiğimiz mehmetçik için milletimizin hassaslığından faydalanıp “onca şehit veriyoruz doğudan çekilsin askerler” diye ayaklanıp milletimizi ayaklandırıyor kaç kişi biliyor gerçekleri oysaki askerimiz operasyonlarına başlamadan öncede.

Yıllardır doğudaki halk; “evini, bağını, bahçeni bırak git” yani vatan topraklarımızı onlara bırakıp gitmeleri konusunda baskılarıyla yaşam savaşını verirken çoğu suçsuz yere vatan savunması, evlerini, bağlarını, bahçelerini bırakmamak adına şehit olurken eğitim engellenir okullar basılır ögrenci öğretmenler öldürülür, halk bağını bahçesini ekemez geçimini zor sağlar, gece yaşam durur suçsuz yere Tunceli'de cuma namazından çıkışta öldürülür neden peki gerçek ne?

Sizlerde biliyorsunuz ki kimse bu milleti ne zorla baskı altına sokabilir ne de başını kapatabilir ama bu korkuyla yapılmış hata yüzünden pkk savunucuları hükümette.

Sevgili büyüklerim bunları azıcık vicdan sahibiyseniz vatanımızı seviyorsanız düşünün din devleti olucaz korkusundansa biraz düşünün eğitim herşeyin başı olduğunu.

Eğitimsizliğin cehaletin verdiği sonuçları, eğitimsizlik yüzünden kandırılıp dağa çıkartılan vatan karşısında durmaya itilen gençligin görmezden gelinmesi herşeyin başında eğitimsizlik gelmesi dikkatlereden kaçmamalı.

Baş örtüsü adı altında egitimi elinden alınan gençlerin. Bu hakkı savunmamakla karşı çıkmakla elinden almakla kapsamlı şekilde düşününce nelere sebep olundugu görülmeli.

Bu millet inancıyla kuvvetiyle kudretiyle bunca yıllardır var ve var olucaktır gereksiz polemiklere son verin artık gösterin kim Türk kim degil biz Türkler vatan için yapamayacağımız şey olmadıgını inancımıza bağlı olduğumuzu, bunca şehit verirken şehit ailelerinin inancını görmezden gelmek ne olursa olsun bu ülkede yaşayan bayrağımız altında yaşayan herkez bu vatan için birşeyler yapmıyorsa aksine yapanlara engel koyuyor, engel olucu milleti kışkırtıp ayaklandırıyorsa soruyorum.

Kimsin sen? Ülkemde Türk bayragı altında ne işin var? Soruyorum, sen ne yaptın milletin için bu ülkeyi bölmek adına yapılan her adım kendi sonlarını hazırlamaktan başka hiç birşeye yaramıyacaktır bunu düşünün bu vatan sayesinde varsınız bunu unutmayın! Ve unutturmıayacağız vardık var olucaz Ulu önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün dedigi gibi

“Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!”

sevgiye sevgilerle

 
Toplam blog
: 23
: 435
Kayıt tarihi
: 12.11.07
 
 

 Öğrenmek, birşeyler paylaşmak adına Milliyet Blog'dayım. ..