- Kategori
- Blog
Sizin gezegende aşk var mı aşk
Mevsim gereği aşk vardır da mevsim gereği güvenilir üyelik var mıdır bilmem. Herkes bir sıkıntı bir stres içinde.
Güvenilir üye varsa güvenilmez üye var mıdır herkes bunun derdinde. Sistemin getirdiği kurallar yüzünden herkes birbirinin saçını çeker oldu.
Ben dua ediyorum iyi ki bu işten para kazanmıyoruz. Demek ki para kazansak birbirimizin gırtlağına yapışacağız.
Güvenilir üye” ibaresi olmayan üyeler güvenilir üyeleri yalakalıkla suçluyor. Güvenilir üyeler de suçlu psikolojisine girip kendilerini savunmaya çalışıyor.
Editörler de bu açmazlardan nasibini alıyor
Nedir güvenilir üye? Hiç bir fikrim yok.
Nedir anti güvenilir üye? Yine hiç bir fikrim yok
Hiç kimsenin de konuyla ilgili fikri olduğunu zannetmiyorum. Sadece suçlamalar kavgalar hakaretler.
Olay aslına sadece kavram kargaşası. Burada iş editörlere düşüyor.
Güvenilir üye nedir, nasıl seçilir, neye göre seçilir, neler yapar, diğerlerinden farkı nedir önce bunu üyelere bilgi mesajı olarak verseler
Hatta ve hatta *güvenilir üye* ibaresini *admin* olarak değiştirseler, belki sitede herkes birbirinin saçını çekmekten birbirine tükürmekten vazgeçer.
Nasıl derler, sizin gezegende aşk var mı aşk?