Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Haziran '08

 
Kategori
Basketbol
 

Solomon'suz ve Phondexier'siz Fenerbahçe...

Solomon'suz ve Phondexier'siz Fenerbahçe...
 

Fenerbahçe Ülkerde hareketli saatler yaşanıyor.

Solomon Fenerbahçe’den gitti. Son 2 senenin şampiyonu olan Fenerbahçe solomonun da katkılarıyla kazandığı şampiyonluklarla birlikte büyük sükse yaptı. Daha sonra tamamen kendi kararıyla avrupada oynamak isteyen solomon eski takımı Maccabi’ye gitti. Burada Fenerbahçe yönetimi çok eleştiriliyor. Ben buna karşıyım. Adam kendi kararını kendi vermiş ve gitmek istedi gitti. Zorla , adamı kenara çekip gidemezsin diyemezsin ; ki yapsan bile herkes tarafından komik karşılanır.

Evet solomon takımı heyecanlandıran, en umulmadık anlarda atağa çıkarıp maçları kazandıran oyuncuydu. Gelin görünki kötü oynadığı zamanlar ise hiç çekilmeyen bir oyuncudur. Televizyonda izlerken bir an önce televizyondan kalkıp gitmek istersiniz o kötü oynadığında.

Solomonsuz Fenerbahçe kulağa hoş gelmiyor;fakat yerine alınacak oyuncu veya oyuncular yerini doldurur. Aynı şey bayan basket takının oyuncusu phondexiter için de geçerli.

Sonuçta hem Fenerbahçe’nin bayan basket takımı hem de Fenerbahçe Ülker yeni sezonda şampiyonluğun en büyük favorisi olacak.

Bundan eminim.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..