Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Aralık '09

 
Kategori
TV Programları
 

Star TV

Star TV
 

Nerede olumsuz haber var neredeyse hepsi Star TV de kardeşim. İnsanın morali bozuluyor. Sokaklardaki kavgalar, halkla polisin çatışması, Tekel işçilerinin anlamsız protestoları, Demiryollarında çalışanların manasız direnişleri, şehitlerimizin acılı görüntüleri, doğu illerimizdeki olumsuz direnişler, sanki başka haber yokmuş gibi, hep bu iç karartıcı haberler. Bir de haber aralarında sayın Uğur Dündar'ın uyarıcı yorumları. Birileri bu kanalı uyarmalı, toplum hiç yok yere umutsuzluğa itiliyor.

Özel kanalların ilklerinden olan Star TV'nin bu tutumu anlaşılmaz. Uyanık toplum ne işe yarar. Kendi halindeki yaşantımız bize yeter, evimize ekmek girmiyor mu? Sağlığımız yerinde, şöyle böyle bir iş sahibi değil miyiz? Demokrasi, sanayileşme, çağdaş yaşam gibi süslü laflarla ne kazanacağız? Karnımız bu şekilde mi doyacak?

Star TV, böyle giderse sonu iyi olmayacak gibi. Kanaltürk'ü unutmadık.

Sevgili Blog okurları, benimkisi kara mizah. Halka mal olmuş Uğur Dündar ve ekibini kutluyor, çalışmalarının devamını diliyorum.

Star TV nin satışı ile ilgili haberler aldık. İlk önce Cem Uzan, sonra Aydın Doğan. Sırada başka kim var? Gelişmeleri beraber izleyeceğiz.

 
Toplam blog
: 487
: 1730
Kayıt tarihi
: 01.04.07
 
 

1965 İstanbul doğumluyum. İTÜ Elektrik mühendisliğinden mezun oldum. Özel sektörde Kalite Bölümünde..