Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mart '08

 
Kategori
Mizah
 

Stresinizi yastık mı alsın fıstık mı?

Stresinizi yastık mı alsın fıstık mı?
 

…Stres atmanın türlü yolları vardır. Sanırım dünyanın hiçbir yerinde bize özgü bir stres atma yöntemi göremezsiniz! Hele hele yastık, yorgan kavgası gibi yumuşacık toslamalarla stres mi atılırmış, bu bize ters arkadaş!

…Kredi kartını iptal ettirirken eğer çıldırmadıysanız; sabah sabah armudun sapı üzümün çöpü diyerek evi birbirine katıp, kadının gözü morartıp, çocukları kafa kafaya toslayıp stres atamaya da kalkmayın sakın.


Müjde müjde bizim avrat

Ben daire'ye memur oldum……………………………………niye şaşırdınız?

…Bilinen şeylerin dışında anlamsız şeyler mırıldanmakta stresinizi atmanın başka bir yoludur.

Haytada hayta, pırtada pırta, zırttada zırta zııırt!

Estane mestane koyun kuzu kestane………………kesmedi mi, devam edelim o zaman?

Aldı aldı nem aldı

Mezarcı Mahmut aldı

Yeni zamlardan sonra

Ellerim bak boş kaldı.

…Yok eğer bunlarda sizi deşarj etmeye yetmiyorsa, çıplak ayakla toprakla temas etmeyi deneyin. Kesmedi mi? Size bir ip ucu, (ama ipin ucunu kaçırmamak şartıyla) derbi maçlarına gidin..

…O derbiler ki; dişçinizin diş sinirlerini aldığı gibi polis ve holiganlar stresinizi bir güzel alıyorlar. Hatta gelecek derbiye kadar kulunçlarınızı bile kırıyorlar.

Güya, Nev York'ta kadın- erkek yüzlerce genç, evlerinden getirdikleri ya da marketten satın aldıkları yastıklarla birbirlerini ‘döverek', ‘stres atmışmış” New York'un Manhattan bölgesindeki Union Meydanı, havada yastıkların ve tüylerin uçuştuğu bir savaş alanına dönmüşmüş!!!

…Bak sen şu corc’ların yaptığı işe! Neymiş hiç tanımadığın birine yastıkla yumuşak yumuşak vuracakmışsın! Bu iş stres atmaktan çok adamda stres yaratır gibime geliyor. “düşman al sana bomba” der gibi, üstüne bir de yorgunluk yaratır vallahi.

Ben ölürsem bulgur pilavından mezarımı kazsınlar

Tereyağından baş ucuma mezar taşı diksinler

Sefer tasına kelle soğanla kuru fasulye koysunlar

Yekte anam yekte……………………Ne o? Yoksa beğenmediniz mi? Benim bütün çabam sizi yok türbanmış, Ergenekon’muş, hukukmuş, YÖK’müş, Nevruz'muş, kaynanaymış stresinden uzak tutmak sadece!

…Herkes stres alır ama atmasın bilemez. Kafanıza takmayın ve kendinize anlamsız meşgaleler yaratın. Hayatta hiç bir şey sizin gözyaşınızdan önemli değildir. O halde hep beraber ne diyoruz? Son, ki, üç, dört…..

Haytada hayta, pırtada pırta, zırttada zırta zııırt!

Haytada hayta, pırtada pırta, zırttada zırta zııırt!

 
Toplam blog
: 156
: 5679
Kayıt tarihi
: 05.11.06
 
 

Söz konusu Atatürk ve Laik Cumhuriyet ise; asla tarafsız olamam! Ben; İş ve özel hayatımda Cumhur..