Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Emekliyim, İzmir doğumluyum, Makine ressamlığı ve İktisat eğitimi aldım. Üç çocuk babasıyım. Yazmayı seviyorum, Şiir, Çocuk hikayeleri, Roman çalışmalarım oldu, yayınlamak için henüz bir girişimde bulunmadım. Yaşamı takip etmeyi seviyorum. Tema Vakfı ve Çocuklar Geleceğimizdir Derneklerini elimden geldiğince desteklemeye ç..

Devamı
 
 
Yüzme havuzuna sümküren adam İzmir'de!

Midem kalkmadı desem yalan olur. :)

30 Temmuz 2010 08:05
Bana ne senin malından

Siyasiler mal varlıklarını şu yüzden açıklarlar, ileride bu günküyle mukayese edip değerlendirilebilsin diye. Mesela bakınız Tayyip bey ve ailesinin 8 sene önceki mal varlığına. Bu günkü malvarlığıyla karşılaştırın. Şayet Allah yürü ya kulum demiş demiyorsanız bu sürede nasıl bu kadar arttı diye değerlendiriniz. (gerçi Tayyip bey geçmişte olduğu gibi ailesinin malvarlığını bu sene açıkla(ya)madı.

29 Mayıs 2010 12:10
Yiğit lakabıyla anılır derler ya...

Belgeler var elbet hem de hepsi resmi belge!!! Ancak prosüdüre uygun :( Yani gerisi vicdanlara kalıyor. Savcılığın bu işi ele alması ise biraz yürek ve tarafsızlık ister. Deniz fenerinde olduğu gibi... (Başkan açıklama yaptı, aldığımız danışmanlıktan memnunuz dedi geçti) şu haberi okursanız konuyla ilgili daha fazla detayı bulabilirsiniz saygı ve selamla www.hurriyet.com.tr/gundem/11258128.asp

29 Mayıs 2010 09:37
 
Toplam blog
: 0
:
Kayıt tarihi
: 21.04.07