Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Nisan '12

 
Kategori
Güncel
 

Sustuk

Sustuk
 

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN


Kimse şu televizyonların Türk toplumuna etkisinin büyüklüğünün farkında değil .Hiç kitap okumayan, hiç bir disiplin tanımayan toplumumuzun tek bilgi kaynağı, tek öğretmeni televizyon. Toplumumuzu televizyon şekillendirirken biz SUSTUK.

Filmlerde, dizilerde hekimler tartaklandı, satın alındı, ölüyü diri diriyi ölü göstererek sahtekarlık yaptı, 112 ler yolda buldukları yaralının parasını gasp etti, yoğun bakımlar basıldı izledik. Toplum izledi, sağlık çalışanları izledi, haklarımızı savunması gereken sendikalar, Tabipler Birliği, Hemşireler Odası izledi, Bakanlığımız izledi. Ve sustu. Hiç kimse bu bizim mesleğimize, arkadaşlarımıza, temsil ettiğimiz üyelerimize, çalışanlarımıza hakarettir demedi. SUSTUK.. Mesleğin itibarı ve toplum gözündeki yeri, olayların rol model oluşturup oluşturmayacağı tatışılmadı, söylenmedi, itiraz edilmedi. SUSTUK.

Hatırlar mısınız? 'Hamam' filminden sonra Hamamcılar Odası ayaklanmış biz böyle değiliz demiş yürümüştü. BİZ SUSTUK. Şimdi her köşeden her ekrandan hep bir ağızdan şerefsiz bu nasıl yapılır diye bağırıyoruz.

Dövülebilir tartaklanabilir yapanın yanına kar kalır diye çarşaf çarşaf reklam ettiğimiz doktorumuz gitti. Gencecik bir baba, sevgili eş, gurur duyulan oğul gitti.

Artık bağırın bağırabildiğiniz kadar. Getirebilecekmisiniz bakalım Dr.Ersin ARSLANI..

 
Toplam blog
: 20
: 1128
Kayıt tarihi
: 27.08.06
 
 

1978 Ankara dogumluyum.. Kamu yönetimi mezunuyum, aynı zamanda Karaelmas Üniversitesi'nde ögrenciliğ..