Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Haziran '13

 
Kategori
Futbol
 

Transfer bombalarını beklerken UEFA bombası patladı

Transfer bombalarını beklerken UEFA bombası patladı
 

Aniden bir fırtına koptu. UEFA gemileri yaktı..

Zannımca, ilk olarak, Avrupa kupalarında mücadele edecek olmaları sebebiyle Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı disipline sevketti.. İki takımımıza da "men", yöneticilerine ise "futboldan uzak durma" cezası isteniyor. Daha sonra ise sırada Eskişehirspor ve Sivassporun olduğu yönünde iddialar var. Yine bir yığın "kirli" bilgi ortalıkta dolaşacak, sapla saman birbirine karıştırılacak.

Bu "kirli bilgi" amacı kapsamında ilk adımı dün Fenerbahçe attı. 2 sene önceki tavır devam ediyor. 2 sene önce Galatasaray sahtekar, Fenerbahçe temizdi; şimdi yine Fenerbahçe temiz UEFA sahtekar.

Bazı blog yazarı görünümlü kişiler de hala bütün bunları Ünal Aysal'ın yaptığını iddia ediyorlar. Kabızlıklarının bile sebebini ondan bilecekler neredeyse!!!

"Özel görev" ile atanan Fenerasyon başkanı ve kurulları bugün gelinen noktada "pisliği halı altına süpürerek" şikecilerden daha suçludur. Dolayısıyla; UEFA eğer bir suç gördüyse, bir ceza verecekse, bence iki kulübümüzü de affedip, TFF ve yöneticilerine ceza vermelidir.

Bekleyip görmek lazım. Ne olacak, ne bitecek? Yeni bir "namus davası" başlar mı? Fener men edilir mi? Men edilirse Aykut döner mi? Issız acun kalır mı; Alp Er Tunga ölür mü?

Hiç birşey için yorum yapmaya gerek yok.. 2-3 haftalık bir süreç var. Mümkün olduğunca kirli bilgiden kaçınıp, olacakları beklemek lazım..

Biz bu konuda ne yazmıştık? Vaktiniz varsa bir göz atın.. Zira bu iş yoğunluğunda yazmaya pek vaktim ve niyetim yok. 2 yıl önce yazdıklarım ne yazık ki bugün hala geçerliliğini koruyor..

http://blog.milliyet.com.tr/tff-nin-cesaret-edemedigini-uefa-yapacak--rezil-oluyoruz-/Blog/?BlogNo=322333

http://blog.milliyet.com.tr/unal-aysal-i-kinamak--sike-yapmak--firsattan-yararlanmak/Blog/?BlogNo=315797

http://blog.milliyet.com.tr/sike-ve-cile/Blog/?BlogNo=314774

http://blog.milliyet.com.tr/galatasaray-in-basin-aciklamasi-ve-tff-nin-basiretsizligi--adaletin-futbol-canavarina-yem-edilmesi-/Blog/?BlogNo=341273

http://blog.milliyet.com.tr/uefa-oldurmekle-tehdit-edince-kolumuzu-kestik/Blog/?BlogNo=322833

http://blog.milliyet.com.tr/tff-nin-yogun-gundeminde-sikeye-zaman-yok--galatasaray--trabzonspor--play-off/Blog/?BlogNo=322532

http://blog.milliyet.com.tr/-fenerbahce-yi-cok-seviyoruz-/Blog/?BlogNo=345512

 
Toplam blog
: 93
: 585
Kayıt tarihi
: 27.01.09
 
 

Elektronik ve haberleşme mühendisiyim. Galatasaray taraftarı; evli; 1 erkek çocuk babasıyım. ..