Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mart '13

 
Kategori
Güncel
 

Türk bayrağı olmaması normal, anormal olan...

Aslında yazmak istediğim çok şey var ama bir blog yazarımızın dediği gibi Milliyet Blog'un daha kıyısındayım. Şimdilik bu kadar yazabiliyorum.

Diyarbakır'da kutlanan Nevruz bayramında Türk bayrağı yoktu. Buna başta Cumhurbaşkanı ve Başbakan tepki gösterdiler. Gelişmelere göre böyle bir etkinlikte bayrak olmaması gayet doğal, bu bir resmi tören değil, halkın bir bayramı. Türk bayrakları donatılmış olsaydı tabi ki daha iyi ve hoş olurdu, birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya göstermiş olurduk.

Sayın Başbakan bu barış sürecinin başında ' Neye mal olursa olsun...' dememiş miydi. Daha bu minik bir başlangıç maliyeti, buna da katlanacaksınız. Asıl anormal olan gösterdiğiniz tepkidir. Siyasi amaçlı bir tepki olduğu belli ama gerçekçi değil tabi.

Bu barış süreci su dolu bir barajın kapaklarını açmaya benziyor. Barajdan akan suyun da nasıl kontrol altına alınması gerekiyorsa, barış sürecinin de devletin kontrolünde ve hakimiyetinde olması gerekmektedir. Aksi takdirde millete çıkıp şikayet etme hakkınız da olmaz.

Baldıran zehirlerinizi bol miktarda şişeletin ileride lazım olabilir. 

 
Toplam blog
: 491
: 222
Kayıt tarihi
: 15.03.11
 
 

A.İ.T.İ.A Yönetim Bilimleri Fakültesini bitirdim. Kütüphaneci ve Maliyeciyim. Emekli oldum. İlgi al..