Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Edebiyet fakültesi  mezunuyum. Öğrenmenin yaşı yoktur diyerek çeşitli kurslardan da el sanatları ve tasarım sertifikaları aldım. . Kişilik olarak beni tanıyanların değerlendirmesi gerektiğine inanıyorum. Hobilerim arasında yazmak başta geliyor, bir edebiyatçı olarak her konuda yazmayı severim. Hiç ayrım yapamam. Çok yönlü ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Gazeteci Yazar Cemal Tuzcuoğulları ile bir söyleşi

Yararlı çalışmalarından dolayı Sn C.Tuzcuoğlunu tanıttığınız için de sizi kutlarım. Kitabını alıp okuyacağım.selamlar.

17 Ekim 2012 03:18
Başsız vücudu Meclis’in önünde ayağından asılan Topal Osman’ın gerçek hikâyesi (6)

Yine anlamadım .Madem Topal Osman Atatürkle birlikte Milli Mücadelede yer aldı da neden Atatürk onu öldürtmek istesin.Bu işlerde entrika kokuları zaten baştaki ayrıcalıklardan geliyor. Yazılı basın ile ayrıcalıklı siyaset. İyi ki o zaman görsellik ve medya revaçta değildi.Bu çuval geçirme modalarının kaynağı nerelerden geliyormuş.

11 Ekim 2012 12:32
İsmet İnönü (ilk kez) anlatıyor; Atatürkle ihtilafımızın nedenleri (5)

Selamlar. Yazılarınızı her zaman büyük bir ilgiyle okuduktan sonra bir tür düşünce karmaşası yaşıyorum. Siyaseti pek benimsememekle beraber yaşantımızın ve tarihimizin gidişatındaki gerçekliklerin siyasi ve ekonomik menfaatlere dayalı olması dışında şahsi sorunların da olduğunu düşünüyorum.Yazınızda içgüdüsel olarak kişisel zaaf ya da özel hayat adı her ne ise bu tarz şeyleri siyasi amaçlı kullanmak ve aba altından sopa göstermek , ittihattan ayrılmak Demokrasi adı altında çeşitliliği ayrı gayrılık ve muhalefet olarak kösteklemek yanında hem seçimle demokrasiyi savunmak sonra da Milli Şef gibi bir ünvanla kendini ilan etmek bana biraz hırs çağrıştırdı.Keşke imzalanan antlaşmaların ardındaki gerçeklikleri daha iyi anlayabilsek ve kimlerin elinde hangi ipler olduğunu hakikatiyle bilebilseydik.Hep şaşkın kalmaya devam edeceğim galiba.

11 Ekim 2012 12:18
 
Toplam blog
: 165
: 856
Kayıt tarihi
: 17.10.07