Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ağustos '06

 
Kategori
Yurtiçi Tatil
 

Yaz tatili

Yaz tatili
 

Yaz tatili, soğuk kış günlerimizin bitmez tükenmez hayalidir. Alabildiğine geniş kumsallarda güneşlenmek, masmavi sularda serinlemek, ılık rüzgârlı, mehtaplı gecelerde dostlarla birlikte olmak...

Tatili hep eğlenme, dinlenme, stres atma olarak düşünürüz. Oysa tatil, sağlık ve güzellik için bulunmaz bir fırsattır. İyi değerlendirirseniz, size harika bir bronzluk, ipek gibi yumuşak ve pırıltılı bir ten, formda bir fizik ve enerjik bir vücut olarak geri dönecektir.

...İstanbul’un sıcaklarından bunalıp, bir haftalık tatil için Ege’nin şirin ilçesi Kuşadası’na gitmeye karar verdik. Feribotla Topçular’a geçip Bursa, Balıkesir, Manisa üzerinden İzmir’e geldik.

Bu güzerğah, Çeşme, Kuşadası, Didim ve Bodrum'a tatile gidecekler için en güzel kısa yol. İzmir’den otobana girip yolumuza devam ediyoruz.. Yollarımız gerçekten çok güzel. Çoğu yerde üç gidiş, üç geliş...

Gözlerim gideceğimiz ilçenin tabelasını arıyor.. Malesef, Kuşadası‘yla ilgili yollarda hiçbir tabela yok. Tek bir Kuşadası tabelası var..! Selçuk girişinde, o tabela da turnikelere girerken!

Ve anayoldan görmek mümkün değil. Neden ,Kuşadası'nı gösteren tabelalar asmamışlar? Bir türlü çözemedim… Neyse… Tatildeyiz bu işler Karayollarının işi… Konaklama yerine varıyoruz… Mükemmel bir tatil geçirip… Şimdi İstanbulda’yız.

 
Toplam blog
: 359
: 4545
Kayıt tarihi
: 05.06.06
 
 

İstanbul Kadıköylüyüm.Yardım seven, sevimli bir insan olduğumu söyler dostlarım... Eşimi, kızımı,..