Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Aralık '08

 
Kategori
Siyaset
 

Yiyin gari... Afiyet bal kaymak şeker olsun! …

Yiyin gari... Afiyet bal kaymak şeker olsun! …
 

Resimler: Milliyet


-Sen yüzünü niye böyle rengarenk boyuyorsun yamyam amca?

- Seçmenlerime daha şirin görünebilmek için.

-Tırnaklarını niye bu kadar uzatıyorsun yamyam amca?

-Daha çok oy alabilmek için.

-Peki, niye rengarenk tüyler takıyorsun yamyam amca?

- Her kesime hitap edebilmek için.

-Aaa öbür amcalarda geldi. Ne güzel giyinmişsiniz siz böyle... Nereye gidiyorsunuz? Kokteyle mi?

-Seçime gidiyoruz, küçük kız seçime. Oradan Mekke’ye geçeceğiz. Şeytanları hakladıktan sonra, Japonya’ ya geçip, bir 3g alıp keyfimize bakacağız. Ayrıca en az üç doğurmaları ve doğurtmaları yönünde lobi çalışmaları yapacağız.

-Peki, siz niye çıplaksınız yamyam amca. Niye sadece kafanızı örtüyorsunuz? Kilotonuz mu yok? Niye huni takıyorsunuz? Pipinize. Pipiniz mi delirmiş? yoksa...

-Biz şeffaf bir yönetimden yanayız küçük kız. Seçmenlerimizin bizi olduğumuz gibi… çıplak görmesini "anne bak yamyam çıplak" Pardon!.. "Kral çıplak" demesini istiyoruz.

Pipimiz… Pipimiz… Yok, o delirmemişte. Orası çok hassas bir bölge biliyorsun. Onu muhalefetten gelebilecek darbelere karşı koruyoruz.

-Aaa ne kadar güzel darbuka çalıyorsunuz siz öyle. Bana da öğretir misiniz?

-Ne demek. Şu seçim çalışmaları bitsin, seve seve öğretiriz küçük kız. Malum uzun bir seçim maratonu bizi bekliyor şimdi. Seçim arifesindeyiz. Döndüğümüzde çok, çoook açıkmış olacağız.

Sen bu arada ne kadar arkadaşın varsa topla gel. Hopla gel. İşte asıl partiyi o zaman vereceğiz. Mümkünse Japon ağırlıklı olsun arkadaşların. Onlar hem teknoloji manyağı, hem de eğlenmesini biliyorlar. Hep beraber eğleniriz küçük kız ha. Ne dersin?

Bu arada seni bizim barış elçimiz olarak ilan ediyoruz. Ilımlı İslam’ dan yanayız. Bunu da gezdiğin yerlerde, gördüğün insanlara anlat. Hatta kap şu katalogları da. Ne kadar renkli, ne kadar ılımlı, ne kadar sevecen, doğayla barışık amcalar olduğumuzu anlat onlara. Eminim ki döndüğümüzde müthiş bir parti verecek kadar kalabalık toplarsın. Bu konuda Barac Obama’ dan da yardım alabilirsin. Kendisi seçimden yeni çıkmış olup, bu konuda oldukça deneyimlidir. Sana çok yardımcı olacağından eminiz. Hatta şu davetiyeyi de ver ona. Özel davetlimizdir kendisi. Çocukları da kapsın gelsin.

-Peki, yamyam amcalar. Ben şimdi gidiyorum. Ben gelmeden sakın başlamayın partiye. Her yerde anlatacağım sizin ne kadar sevecen amcalar olduğunuzu.

Bu çok güzel bir kampanya olacak. Çoook. Yaşasın. Yuppiiii. Çok mutluyum çokkk. Yuppiii. Hoş çakalın amcalar.

-Ha küçük kız son bir şey. Dönüşte Türkiye’ ye de uğra. Ne kadar protokol varsa kap gel. Topla gel. Tüfekle gel. Hopla gel. El ele, kol kola, omuz omuza, Ilımlı ılımlı gel. Gelin yani. Yeter gari.

Mehter marşıyla gelin. Yam yam. Ham ham. Tam tam marşıyla aşk ederiz biz sizi. Tamam mı?

Tamam, yamyam amcalar. Bekleyin beni. Dönüşümüz muhteşem olacak.


İlhamım kaynağım. Tıklayın hadi gari... Muhteşem!...


http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=yasam&KategoriI&ArticleID=1027577&Date=15.12.2008&b=En%20lezzetli%20insan%20eti&ver=02

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..