Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Sosyoloji ile ilgili olarak Birikim, Üç Ekoloji, Birgün Gazatesinde çeşitli yazılarım çıktı. Ayrıca halihazırda ekoloji konusunda hazırlıkları son aşamaya gelen kitabım ve suyun sosyal tarihi ile igili bir kitabım yayınlanmak üzere. Yine suyun siyasal ve sosyal boyutlarını tarihsel bir perspektiften analiz eden bir kitabım..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Anketime katılır mısınız?

EHE

02 Haziran 2008 00:00
Kelebeğin aşkı

Aşkı ömrü kısa ama görkemi büyük bir kelebeğe benzetmeniz çok hoş olmuş. Deyim yerindeyse cuk oturmuş. Ancak aşkın kelebeğimsi uçuculuğu kadar sevginin (evrensel çekim yasasın tabi olan o duygu ikliminden ve onun en geniş nesnesinden söz ediyorum) kökleri yerlatı galerisi oluşturacak kadar sağlam bir çınar olması da vardır. Sanırım biz tercihimiz ayaklarımız yerden kestiği için aşkın eril yalnızlığına bırakmayı seviyoruz. Ama sevginin bir anne sütü kadar bereket dolu göğsünden de beslenmek gerek sanırım. O zaman yeryüzü daha hoş olur.

24 Nisan 2008 15:02
Bülent Ersoy'a destek olmak ve ezberlerimizi gözden geçirmek

hepimiz yüksek sesle bu ölüm oyununda el yükseltme yarışına karşı çıkalım. Şu an Kuzey Irak dağlarında ölen gençlerin ölümünü alkışlayanlar yarın ABD'nin askeri olarak Afganistan dağlarında o çocuklar "şehit" olunca da aynı soğukkanlıkla vatan sağolsun diyecekler mi kendi çocuklarının kanı ile beslenen yamyam poltikacılar, bürokratlar için ölmeye değimez.

27 Şubat 2008 15:49
 
Toplam blog
: 44
: 809
Kayıt tarihi
: 06.06.07