Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1980 'de doğdum. Batı'da küçük bir şehirde büyüdüm. Büyüyünce durduğum yerde duramaz oldum. Kuş olup büyük bir şehre göçtüm. Büyük şehir bir güzel çalkaladı beni içinde. Ürkmedim ondan ama yoruldum. Geri döndüm. Döndüm ama döndüğüm yerde bulamadım aradığımı. Böylece yine yol göründü bana, göçtüm. Büyük olmakla, küçük olmak..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kelebek kelebek olalı böyle rüya görmedi !

Ata'cım, her zaman söylediğim gibi, egon o kadar yüksek ki karşılaştığın her olumsuz eleştirinin altında başka bir neden arama ihtiyacı duyuyorsun. Kimseye kızdığım yok; tepkim bu blogta yazdıklarına... Yorumuma verdiğin cevabı da okuduktan sonra üzülerek söylemeliyim ki artık seni okumayı bırakıyorum. Ha, bu çok mu önemli? Elbette değil, onlarca okuyucun var zaten, benim olup olmamamın önemi yok, sadece bilmen için yazıyorum. Belki bir gün neden bu tepkiyi verdiğimi anlarsın. Gerçi bundan pek umudum yok; zira bunun için kendini acımasızca eleştirebilmen gerekir ki senin için çok zor. Onun yerine bu yazdıklarıma başka anlamlar yüklemeye çalışacağından eminim. Bütün bunların dışında arkadaşlığımız baki elbette, kavram karmaşası yaşamayalım. Hoşçakal.

05 Nisan 2013 09:33
Kelebek kelebek olalı böyle rüya görmedi !

Evet Ata'cım yanlış anlıyorsun, ticari kaygıları görmeye çalışmadığım halde görmüş olsam da, filmin büyüsüne kapılmama engel olmadı bu. Filmin ruhunu yakalamayı başardım ve onu çok sevdim. Senin blogunda da o ruhtan izler aradım, bir yazarın yazmak için kalem ve kağıt peşinde koşarken ki heyecanını ve tutkusunu kendi hayatıma aktardım. Onların şiirlerinin dilden dile dolanmasının mutluluğunu kalbimin en derinlerinde duydum. Kusur aramadım, çünkü bu kadar özel bir hikayeye saygısızlık olurdu. Oysa senin blogun son derece mekanik bir dokuya sahip. Gelelim kadın izleyicilere ilişkin yorumlara...Tabi sinemadan, oyunculuktan anlamayan biz "zarif" kadınlar ya Kıvanç gibi yakışıklı bir adamı izlemek için sinemaya gideriz ya da ancak şu chick işi romantik komedileri izleyebiliriz,sanata sinemaya felan kafamız basmaz bizim. Ancak siz erkekler -dünya sinemasında kadın bedeninden en vahşi şekilde faydalanan hani- sadece sanata önem verirsiniz.Daha da yazardım ama küstürmiyim seni hadi.Sevgiler.

28 Mart 2013 10:39
Kelebek kelebek olalı böyle rüya görmedi !

Bu filme dair yazdığın satırları hayretle okudum. Bu filmden sonra senden bekleyeceğim satırlar değildi bunlar. Senin burada anlattığının da ötesinde ticari kaygıları görebilsem de, neyse ki senin baktığın gözden çok daha başka bir gözle baktım, gördüm, anladım. Yazık... Üzüldüm senin adına...

27 Mart 2013 18:11
 
Toplam blog
: 42
: 1011
Kayıt tarihi
: 16.06.10