Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ekim '13

 
Kategori
Astroloji
 

14 - 20 Ekim: 19 Ekim Venüs Yay'da (Yabancı ülke & kültürler, Hukuk & Yasalar) süper!

14 - 20 Ekim: 19 Ekim Venüs Yay'da (Yabancı ülke & kültürler, Hukuk & Yasalar) süper!
 

Astroloji


30 Eylül - 06 Ekim haftası için yaptığımız yorumlarda 04 Ekim için saldırgan gruplara dikkat demiştik. Ayrıca Neptünün Balık burcunda 04 Ekimden itibaren kötü konumda olacağından Büyük Kurum ve Kuruluşlarda bulanık olayların olabileceğine, bağımlılık yaratan (alkol, uyuşturucu, vs.) maddelerle ilgili olumsuz olayların olabileceğine dikkat çekmiştik. 07 – 13 Ekim haftasında da Neptünün Balık burcundaki kötü konumu devam ettiğinden Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde bulanık olayların devam edebileceğini söylemiştik. Gerçekten de Mars'ın ve Neptün'ün olumsuz etkisini yansıtan olaylarda artış gözlemlendi. 4 Ekim.den 1 gün önce yani 03 Ekim.de ABD Kongre Binası'nda silah sesleri yükseldi. Psikolojisi bozuk bir kadının arabasını ABD Kongre binasına doğru sürdüğü ve bu yüzden güvenlik güçleriyle kadın arasında bir çatışma yaşandığı tespit edildi. (http://dunya.milliyet.com.tr/abd-kongre-binasi-nda-silah/dunya/detay/1772464/default.htm) Aynı gün Şırnak'ın Cizre Garnizon Komutanlığına silahlı saldırı düzenlendi. (http://gundem.milliyet.com.tr/cizre-garnizon-komutanligi-na/gundem/detay/1772358/default.htm)

04 Ekim'de Mısır karıştı! Gösteriler çatışmaya dönüştü(http://dunya.milliyet.com.tr/misir-karisti-gosteriler/dunya/detay/1772847/default.htm). Aynı gün İstanbul'da 5 milyon TL'lik soygun oldu (http://gundem.milliyet.com.tr/istanbul-da-5-milyon-tl-lik-soygun/gundem/detay/1772837/default.htm). Yine 04 Ekim.de Manisa E Tipi Kapalı Cezaevinde yangın çıktı (http://gundem.milliyet.com.tr/manisa-e-tipi-kapali-cezaevinde/gundem/detay/1772893/default.htm). 05 Ekim.de Tunceli'de birahaneye molotoflu saldırı oldu (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24855483.asp). 08 Ekim'de Aselsan Ölümlerinde Delillerin Jandarma'da Kaybolduğuna dair haberler çıktı. (http://www.haberler.com/aselsan-olumlerinde-sirri-cozecek-deliller-5156361-haberi/). 09 Ekim’de çocuk rehabilistasyon merkeziyle ilgili fuhuş iddiası ortaya atıldı. (http://gundem.milliyet.com.tr/bakimliktan-o-vahim-iddiayi/gundem/detay/1775281/default.htm). Ayrıca Neptün bağımlılık yaratan maddeleri ve uyuşturucuyu da simgelediğinden bu dönem bir çok uyuşturucuyla ilgili baskın da yapılmıştır.

Ayrıca bir süredir Oğlak burcunda iyi konumda olan Plüton.dan ötürü bir çok reform niteliğinde yenilikler yapıldı. Plüton.dan ötürü Akrep burcunu simgeleyen değerler en üst seviyedeydi. Buna Akrep burcunda iyi konumda olan Satürn ve Merkür.de destek vermişti. Akrep burcu iyileştirme ve tedavi yeteneğini de simgeler. Destek veren Merkür ise Başak burcunun da yöneticisi olduğundan Sağlık sektörünü de simgeler. Yani Sağlık sektöründen reform niteliğinde bir tedavi yöntemi çıkması muhtemeldi. Gerçekten de 09 Ekim.de yine bir Akrep ülkesi olan Türkiye’den bir doktor tüm kanserlere iyi gelecek bir ilacı bulduklarını duyurdu. (http://gundem.milliyet.com.tr/turk-doktordan-buyuk-bulus/gundem/detay/1775138/default.htm).   

 

Bu Haftaya genel bakış:

17 Ekim perşembe haftanın en yoğun günü. Bu günde Ay ve Uranüs Koç burcunda, Neptün Balık burcunda ve Plüto Oğlak burcunda kötü konumda olacak. Bu yüzden polis ve güvenlik birimleri içinde huzursuzluk, güvensizlik; Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde bulanık olaylar; Başkan, patron ve otorite sahiplerini olumsuz ve yıkıcı değişimler etkileyebilir. Bu günde hem yeraltında hem de yerüstünde olumsuz değişimler ve yıkıcı bir hareketlilik olabilir. Gizli saklı işlerle uğraşanlarla Başkan, patron ve otorite sahipleri arasında olumsuz bir etkileşim meydana gelebilir.

Mars ise bütün bir hafta kötü konumda. Mars 16 Ekim Çarşamba Başak burcuna geçiyor. Bu negatif etkiler Mars Başak.da olduğundan ve yöneticisi Merkür Akrep burcunda olduğundan mevcut değişim, dönüşüm ve reformlara yansıyabilir. Bu yüzden Değişim, dönüşüm ve Reform konularıyla uğraşan gazeteci, entel, eleştirmen kişilere karşı öfke ve saldırılar olabilir. Değişim ve dönüşümlerle ilgili yazı, konuşma ve fikirlere yönelik kavga ve tartışmalar olabilir. Günlük hayatla, işçi ve memurlarla, hizmet ve sağlık sektörüyle ilgili değişim ve dönüşümler öfke yaratabilir. Bu yüzden kavga ve tartışmalar çıkabilir. Ticari konularda da zorlanmalar olabilir.

Neptün 14, 15 ve 17 EKim günleri kötü konumda olduğundan Büyük Kurum ve Kuruluşlar (Kamu yada Özel Kurum ve Kuruluşlar, Hayırsever Kurumlar, Hastane, Hapishane, vs.) içinde nedeni ve kimin yaptığı belli olmayan bulanık olaylar olmaya devam edebilir. Bağımlılık yaratan (alkol, uyuşturucu vs.) maddelerle ilgili dikkatsizlik ve düşüncesizlikten kaynaklanan bulanık olaylar olabilir. Her türlü zehirlenmelere (uyuşturucu madde, ilaç, gıda, gaz, vs.) dikkat etmek gerekebilir. Artistik konularla uğraşanlar (resim, müzik, sinema, tiyatro, vs.) hakkında dikkatsizlik, düşüncesizlikler yada aldatılma ve aldanmalarla ilgili olaylar gündeme gelebilir. Bu günde her konuda aldanma ve aldatılma olayları, uyuşturucu ile ilgili olaylar, psikolojisi bozuk kişilerin yol açtığı olaylar da artış gözlenebilir. 

Venüs Yay burcunda 18, 19 ve 20 Ekim günleri süper bir konumda. Güneş de Terazi burcunda ve iyi konumda destek vermekte. Ayrıca Ay da Boğa burcunda Cumartesi ve Pazar günleri Güneşle birlikte destek olmakta. Venüs ikili ilişkileri, diplomatik ve siyasi konuları, sosyal konuları simgelemekte. Venüs Yay burcunda olduğundan diplomatik ve siyasi konulardaki olumlu etkiler hukuk ve yasaları, yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, vs.) olumlu anlamda etkileyebilir. Bu konulardaki olumlu gelişmelere Güneş.den (Siyaset dünyasındaki yada sosyal hayattaki nüfuzlu ve tanınmış kişiler, vs.) ve Ay.dan (Vatani konular, vatanseverler, güvenlik ve üretim) da olumlu destek gelmekte.

Ay 14 Ekim Pazartesi günü Kova burcunda ve 16 Ekim Çarşamba günü Balık.da süper bir konumda olacak. Pazartesi günü vatani konular, vatanseverler, güvenlik ve üretimle ilgili konular insani ve özgürlükçü grupları, teknolojik savunma aletlerini olumlu yönde etkileyebilir. Ülke güvenliğini sağlayacak teknolojik aletlerin üretimiyle ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Çarşamba günü ise Büyük Kurum ve Kuruluşların güvenliğiyle, bağımlılık yaratan maddelerin (alkol, uyuşturucu, vs.) üretimiyle ve güvenliğiyle ilgili olumlu gelişmeler ve olaylar olabilir. Bu günlerde Jüpiter.den de (Hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler) olumlu destek gelmekte.

Ay 17 Ekim Perşembe günü ise Koç burcunda kötü konumda. Kötü konumdaki Ay aşırı hassas vatansever kişileri, vatani konularda güvensizliği temsil etmekte. Vatani konulardaki güvensizlikler polis ve güvenlik birimlerini kötü yönde etkileyebilir.

14 Ekim Pazartesi

Koç burcunu simgeleyen değerler kötü konumda: Her ne kadar Koç burcundaki Uranüs iyi konumda olsa da Koç burcunun yöneticisi Mars Aslan burcunda kötü konumda. Aslan burcunun yöneticisi Güneş de Terazi burcunda. Bu yüzden Siyaset, diplomasi ve sosyal konularla uğraşan nüfuzlu ve tanınmış kişilere karşı öfke ve saldırılar olabilir. Siyasetçilere, diplomatlara yada sosyal konularla uğraşan nüfuzlu ve tanınmış kişilere yönelik kavga ve tartışmalar olabilir. Spekülatif konularda da (Borsa, altın, döviz, vs.) zorlanmalar devam edebilir.  

Balık burcunu simgeleyen değerler kötü konumda : Büyük Kurum ve Kuruluşlar (Kamu yada Özel Kurum ve Kuruluşlar, Hayırsever Kurumlar, Hastane, Hapishane, vs.) içinde nedeni ve kimin yaptığı belli olmayan bulanık olaylar olmaya devam edebilir. Bağımlılık yaratan (alkol, uyuşturucu vs.) maddelerle ilgili dikkatsizlik ve düşüncesizlikten kaynaklanan bulanık olaylar olabilir. Her türlü zehirlenmelere (uyuşturucu madde, ilaç, gıda, gaz, vs.) dikkat etmek gerekebilir. Artistik konularla uğraşanlar (resim, müzik, sinema, tiyatro, vs.) hakkında dikkatsizlik, düşüncesizlikler yada aldatılma ve aldanmalarla ilgili olaylar gündeme gelebilir. Bu günde her konuda aldanma ve aldatılma olayları, uyuşturucu ile ilgili olaylar, psikolojisi bozuk kişilerin yol açtığı olaylar da artış gözlenebilir.        

Yengeç burcunu simgeleyen değerler süper: Yengeç burcunun yöneticisi Ay Kova burcunda ve iyi konumda ve Yengeç burcundaki Jüpiter de çok iyi etkiler almakta. Bu yüzden Yengeç burcunu simgeleyen değerler süper bir konuma geçiyor. Ay vatani konuları, ülke güvenliğini ve üretimde verimliliği simgelediğinden bu konular Ay Kova burcunda olduğundan bir takım özgürlükçü ve insani grupları ayrıca Teknolojik savunma silahlarını olumlu yönde etkiliyor. Bu günde ülke güvenliğini ilgilendiren savunma silahlarının üretim ve verimliliğiyle ilgili olumlu olaylar ve gelişmeler olabilir. Bu olumlu gelişmelere Jüpiter.in de (Yabancı ülke ve kültürler, Hukuk ve Yasalar) desteği görülüyor.

15 Ekim Salı

Koç burcunu simgeleyen değerler kötü konumda: Her ne kadar Koç burcundaki Uranüs iyi konumda olsa da Koç burcunun yöneticisi Mars Aslan burcunda kötü konumda. Aslan burcunun yöneticisi Güneş de Terazi burcunda. Bu yüzden Siyaset, diplomasi ve sosyal konularla uğraşan nüfuzlu ve tanınmış kişilere karşı öfke ve saldırılar olabilir. Siyasetçilere, diplomatlara yada sosyal konularla uğraşan nüfuzlu ve tanınmış kişilere yönelik kavga ve tartışmalar olabilir. Spekülatif konularda da (Borsa, altın, döviz, vs.) zorlanmalar devam edebilir.  

Balık burcunu simgeleyen değerler kötü konumda: Büyük Kurum ve Kuruluşlar (Kamu yada Özel Kurum ve Kuruluşlar, Hayırsever Kurumlar, Hastane, Hapishane, vs.) içinde nedeni ve kimin yaptığı belli olmayan bulanık olaylar olmaya devam edebilir. Bağımlılık yaratan (alkol, uyuşturucu vs.) maddelerle ilgili dikkatsizlik ve düşüncesizlikten kaynaklanan bulanık olaylar olabilir. Her türlü zehirlenmelere (uyuşturucu madde, ilaç, gıda, gaz, vs.) dikkat etmek gerekebilir. Artistik konularla uğraşanlar (resim, müzik, sinema, tiyatro, vs.) hakkında dikkatsizlik, düşüncesizlikler yada aldatılma ve aldanmalarla ilgili olaylar gündeme gelebilir. Bu günde her konuda aldanma ve aldatılma olayları, uyuşturucu ile ilgili olaylar, psikolojisi bozuk kişilerin yol açtığı olaylar da artış gözlenebilir.   

16 Ekim Çarşamba

Koç burcunu simgeleyen değerler kötü konumda: Her ne kadar Koç burcundaki Uranüs iyi konumda olsa da Koç burcunun yöneticisi Mars Başak burcunda kötü konumda. Başak burcunun yöneticisi Merkür de Akrep burcunda. Bu yüzden Değişim, dönüşüm ve Reform konularıyla uğraşan gazeteci, entel, eleştirmen kişilere karşı öfke ve saldırılar olabilir. Değişim ve dönüşümlerle ilgili yazı, konuşma ve fikirlere yönelik kavga ve tartışmalar olabilir. Günlük hayatla, işçi ve memurlarla, hizmet ve sağlık sektörüyle ilgili değişim ve dönüşümler öfke yaratabilir. Bu yüzden kavga ve tartışmalar çıkabilir. Ticari konularda da zorlanmalar olabilir.

Mars                                         Merkür                                              Plüton

Saldırgan kişi/gruplar,        İletişim sektörü,                         

kavga/tartışmalar,          ->  Hizmet ve sağlık sektörü,      -> Değişim ve Dönüşümler

zorlanmalar                         İşçi ve çalışanlar,

                                            Ticari konular

 

Yengeç burcunu simgeleyen değerler süper: Yengeç burcunun yöneticisi Ay Balık burcunda ve iyi konumda ve Yengeç burcundaki Jüpiter de çok iyi etkiler almakta. Bu yüzden Yengeç burcunu simgeleyen değerler süper bir konuma geçiyor. Ay vatani konuları, ülke güvenliğini ve üretimde verimliliği simgelediğinden bu konular Ay Balık burcunda olduğundan Büyük Kurum ve Kuruluşları, Hayırsever Kurumları, Artistik konularla uğraşanları (resim, müzik, sinema, vs.) olumlu yönde etkiliyor. Bu günde Büyük Kurum ve Kuruluşların güvenliğini ilgilendiren olumlu olay ve gelişmeler olabilir. Örneğin hastane yada hapishanelerin güvenliğiyle ilgili önlemler alınabilinir. Bağımlılık yaratan maddelerlerin (Alkol, uyuşturucu, vs.) üretimi ve güvenliğiyle ilgili önemli ve olumlu olaylar olabilir. Bu olumlu ve önemli gelişmeler Hukuk ve Yasalardan, yabancı ülke ve kültürlerden de destek görebilir.

17 Ekim Perşembe

Koç burcunu simgeleyen değerler kötü konumda: Koç burcundaki Uranüs ve Ay kötü konumda. Koç burcunun yöneticisi Mars Başak burcunda iyi konumda. Kötü konumdaki Uranüs bir takım asi ve aykırı grupları, aykırı teknolojik aletleri temsil ediyor. Kötü konumdaki Ay ise aşırı hassas vatansever kişileri, vatani konularda güvensizliği temsil etmekte. Mars ise iyi konumda olduğundan polis ve güvenlik birimlerini temsil etmekte. Bu yüzden polis ve güvenlik birimleri bir takım asi ve aykırı gruplardan, teknolojik aletlerden, aşırı hassas vatansever kişilerden, vatani konulardaki güvensizlikten kötü yönde etkilenebilirler. Bu negatif etkiler Mars Başak.da olduğundan ve yöneticisi Merkür Akrep burcunda olduğundan mevcut değişim, dönüşüm ve reformlara yansıyabilir. Bu yüzden Değişim, dönüşüm ve Reform konularıyla uğraşan gazeteci, entel, eleştirmen kişilere karşı öfke ve saldırılar olabilir. Değişim ve dönüşümlerle ilgili yazı, konuşma ve fikirlere yönelik kavga ve tartışmalar olabilir. Günlük hayatla, işçi ve memurlarla, hizmet ve sağlık sektörüyle ilgili değişim ve dönüşümler öfke yaratabilir. Bu yüzden kavga ve tartışmalar çıkabilir. Ticari konularda da zorlanmalar olabilir.

 

Uranüs & AY                Mars                               Merkür                                  Plüton

Aykırı gruplar,               Saldırgan kişi/gruplar,     İletişim sektörü,                         

Teknolojik Aletler,          kavga/tartışmalar,     ->  Hizmet ve sağlık sektörü,  -> Değişim ve Dönüşümler

Vatani konular,              zorlanmalar                     İşçi ve çalışanlar,

Vatanseverler                                                        Ticari konular

 

Oğlak burcunu simgeleyen değerler kötü konumda: Oğlak burcunun yöneticisi Satürn iyi konumda ama Oğlak burcunda olan Plüto kötü konumda olduğundan Oğlak burcundaki değerleri de negatif yönde etkiliyor. Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler olumsuz anlamda bir takım değişim ve dönüşümlerle, manipülatif hareketlerle karşılaşabilirler; gizli saklı işlerle uğraşanlardan kötü etki alabilirler. Satürnün Plütonun yönettiği Akrep burcunda olması da Satürn ve Plüto arasındaki bu olumsuz etkileşimlerin karşılıklı olduğunu gösteriyor. Bu yüzden Başkan, patron ve otorite sahipleri üzerindeki yıkıcı değişim ve dönüşümler, manipülatif hareketler yine değişim ve dönüşümlere olumsuz anlamda yansıyabilir. Gizli saklı işlerle uğraşanlar da Başkan, patron ve otorite sahiplerinden kötü yönde etkilenebilirler. Bu günde hem yerüstünde hem de yeraltında yıkıcı yada olumsuz değişimler olabilir.

Balık burcunu simgeleyen değerler kötü konumda: Büyük Kurum ve Kuruluşlar (Kamu yada Özel Kurum ve Kuruluşlar, Hayırsever Kurumlar, Hastane, Hapishane, vs.) içinde nedeni ve kimin yaptığı belli olmayan bulanık olaylar olmaya devam edebilir. Bağımlılık yaratan (alkol, uyuşturucu vs.) maddelerle ilgili dikkatsizlik ve düşüncesizlikten kaynaklanan bulanık olaylar olabilir. Her türlü zehirlenmelere (uyuşturucu madde, ilaç, gıda, gaz, vs.) dikkat etmek gerekebilir. Artistik konularla uğraşanlar (resim, müzik, sinema, tiyatro, vs.) hakkında dikkatsizlik, düşüncesizlikler yada aldatılma ve aldanmalarla ilgili olaylar gündeme gelebilir. Bu günde her konuda aldanma ve aldatılma olayları, uyuşturucu ile ilgili olaylar, psikolojisi bozuk kişilerin yol açtığı olaylar da artış gözlenebilir. 

18 Ekim Cuma

Koç burcunu simgeleyen değerler kötü konumda: Koç burcundaki Uranüs kötü konumda. Koç burcunun yöneticisi Mars Başak burcunda iyi konumda. Kötü konumdaki Uranüs bir takım asi ve aykırı grupları, aykırı teknolojik aletleri temsil ediyor. Mars ise iyi konumda olduğundan polis ve güvenlik birimlerini temsil etmekte. Bu yüzden polis ve güvenlik birimleri bir takım asi ve aykırı gruplardan, teknolojik aletlerden kötü yönde etkilenebilirler. Bu negatif etkiler Mars Başak.da olduğundan ve yöneticisi Merkür Akrep burcunda olduğundan mevcut değişim, dönüşüm ve reformlara yansıyabilir. Bu yüzden Değişim, dönüşüm ve Reform konularıyla uğraşan gazeteci, entel, eleştirmen kişilere karşı öfke ve saldırılar olabilir. Değişim ve dönüşümlerle ilgili yazı, konuşma ve fikirlere yönelik kavga ve tartışmalar olabilir. Günlük hayatla, işçi ve memurlarla, hizmet ve sağlık sektörüyle ilgili değişim ve dönüşümler öfke yaratabilir. Bu yüzden kavga ve tartışmalar çıkabilir. Ticari konularda da zorlanmalar olabilir.

 

Uranüs                       Mars                                Merkür                                      Plüton

Aykırı gruplar,             Saldırgan kişi/gruplar,     İletişim sektörü,                         

Teknolojik Aletler   ->  kavga/tartışmalar,      ->  Hizmet ve sağlık sektörü,      -> Değişim ve Dönüşümler

                                    zorlanmalar                     İşçi ve çalışanlar,

                                                                            Ticari konular

 

Terazi burcunu simgeleyen değerler süper: Terazi burcunun yöneticisi Venüs Yay burcunda ve iyi konumda. Güneş de Terazi burcunda ve iyi konumda destek vermekte. Venüs ikili ilişkileri, diplomatik ve siyasi konuları, sosyal konuları simgelemekte. Venüs Yay burcunda olduğundan diplomatik ve siyasi konulardaki olumlu etkiler hukuk ve yasaları, yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, vs.) olumlu anlamda etkileyebilir. Bu konulardaki olumlu gelişmelere Güneş.den (Siyaset dünyasındaki yada sosyal hayattaki nüfuzlu ve tanınmış kişiler, vs.) de olumlu destek gelmekte.

19 Ekim Cumartesi

Terazi ve Boğa burcunu simgeleyen değerler süper: Terazi burcunun yöneticisi Venüs Yay burcunda ve iyi konumda. Güneş Terazi burcunda ve Ay da Boğa burcunda iyi konumda destek vermekte. Venüs ikili ilişkileri, diplomatik ve siyasi konuları, sosyal konuları simgelemekte. Venüs Yay burcunda olduğundan diplomatik ve siyasi konulardaki olumlu etkiler hukuk ve yasaları, yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, vs.) olumlu anlamda etkileyebilir. Bu konulardaki olumlu gelişmelere Güneş.den (Siyaset dünyasındaki yada sosyal hayattaki nüfuzlu ve tanınmış kişiler, vs.) ve Ay.dan (Vatani konular, vatanseverler, güvenlik ve üretim) de olumlu destek gelmekte.

20 Ekim Pazar

Terazi ve Boğa burcunu simgeleyen değerler süper: Terazi burcunun yöneticisi Venüs Yay burcunda ve iyi konumda. Güneş Terazi burcunda ve Ay da Boğa burcunda iyi konumda destek vermekte. Venüs ikili ilişkileri, diplomatik ve siyasi konuları, sosyal konuları simgelemekte. Venüs Yay burcunda olduğundan diplomatik ve siyasi konulardaki olumlu etkiler hukuk ve yasaları, yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, vs.) olumlu anlamda etkileyebilir. Bu konulardaki olumlu gelişmelere Güneş.den (Siyaset dünyasındaki yada sosyal hayattaki nüfuzlu ve tanınmış kişiler, vs.) ve Ay.dan (Vatani konular, vatanseverler, güvenlik ve üretim) de olumlu destek gelmekte.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 14 – 20 Ekim haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

AY 1.evde Prş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Vücut yapısıyla ilgili dünyaya yaklaşımda, kişisel görünümle ilgili başlangıçlarda aşırı duyarlılık. )

Uranüs 1.evde Prş, Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısıyla ilgili dünyaya yaklaşımda huzursuzluk, kişisel görünümle ilgili başlangıçlarda sorumsuzluk, aykırılık.)

Mars 5.evde Pzt, Salı kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.  

Mars 6.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Güneş 7.evde Cts süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlılık, otorite, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Satürn 8.evde Prş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Venüs 9.evde Cuma, Cts, Pazar süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Diplomatik, sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Plüto 10.evde Prş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Ay 11.evde Pzt süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Ay 12.evde Çrş süper : Sıkıntı ve Sorunlar, bilinçaltı, gizli düşmanlar, büyük baş hayvanlar, büyük kurumlar, hastaneler, hapishaneler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Neptün 12.evde Pzt, Salı, Prş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, bilinçaltı, gizli düşmanlar, büyük kurumlar, hastaneler, hapishaneler konularında kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

Yükselen Boğa

Mars 4.evde Pzt, Salı kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Mars 5.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Güneş 6.evde Cts süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlılık, otorite, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Satürn 7.evde Prş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Venüs 8.evde Cuma, Cts, Pazar süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Diplomatik, sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Plüto 9.evde Prş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Ay 10.evde Pzt süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Ay 11.evde Çrş süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Neptün 11.evde Pzt, Salı, Prş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

AY 12.evde Prş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 12.evde Prş, Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen İkizler

Mars 3.evde Pzt, Salı kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Mars 4.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Güneş 5.evde Cts süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlılık, otorite, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Satürn 6.evde Prş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Venüs 7.evde Cuma, Cts, Pazar süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Diplomatik, sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Plüto 8.evde Prş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Ay 9.evde Pzt süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Ay 10.evde Çrş süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Neptün 10.evde Pzt, Salı, Prş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

AY 11.evde Prş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konulardaRuh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 11.evde Prş, Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. 

Yükselen Yengeç

Mars 2.evde Pzt, Salı kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Mars 3.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Güneş 4.evde Cts süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlılık, otorite, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Satürn 5.evde Prş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Venüs 6.evde Cuma, Cts, Pazar süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Diplomatik, sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Plüto 7.evde Prş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Ay 8.evde Pzt süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Ay 9.evde Çrş süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Neptün 9.evde Pzt, Salı, Prş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

AY 10.evde Prş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 10.evde Prş, Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. 

Yükselen Aslan

Mars 1.evde Pzt, Salı kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Kendini ifadeyle ilgili vücut yapısında, başkaları üzerinde bırakılan etkide saldırganlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. Spekülasyonlarla ilgili başlangıçlarda düşüncesizlik, sabırsızlık. Romantik ilişkilerle ilgili başkaları üzerinde bırakılan etkide kabalık, sabırsızlık, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. Hobilerle, eğlence ve oyunlarla ilgili başlangıçlarda düşüncesizlik, hoşgörüsüzlük.)

Mars 2.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Güneş 3.evde Cts süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlılık, otorite, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Satürn 4.evde Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Venüs 5.evde Cuma, Cts, Pazar süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Diplomatik, sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Plüto 6.evde Prş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Ay 7.evde Pzt süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Ay 8.evde Çrş süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Neptün 8.evde Pzt, Salı, Prş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

AY 9.evde Prş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 9.evde Prş, Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. 

Yükselen Başak

Mars 1.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Fiziksel sağlıkla ilgili vücut yapısında zorlama, fiziksel sağlıkla ilgili başlangıçlarda zorlama, düşüncesizlik. Günlük işlerle, çalışanlarınızla, iş arkadaşlarınızla ilgili dünyaya yaklaşımınız sabırsız, kavgacı, hoşgörüsüz. Ev hayvanlarıyla ilgili dünyaya yaklaşımınız hoşgörüsüz. Eleştirmenlerle ilgili dünyaya yaklaşımınız hoşgörüsüz. )

Güneş 2.evde Cts süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlılık, otorite, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Satürn 3.evde Prş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Venüs 4.evde Cuma, Cts, Pazar süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Diplomatik, sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Plüto 5.evde Prş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Ay 6.evde Pzt süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Ay 7.evde Çrş süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Neptün 7.evde Pzt, Salı, Prş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

AY 8.evde Prş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 8.evde Prş, Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 12.evde Pzt, Salı kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. 

Yükselen Terazi 

Güneş 1.evde Cts süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlılık, otorite, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek. (Evlilik ve ortaklıkla ilgili dünyaya yaklaşım yapıcı, kendine güvenli, sadık. Evlilik ve ortaklıkla ilgili başlangıçlarda sıcak yürekli, sadık, yapıcı, kendine güven. Evlilik ve ortaklıkla ilgili başkaları üzerinde bırakılan etki yapıcı, cömert, sıcak yürekli. Birebir ilişkilerde başkaları üzerinde bırakılan etki sadık, cömert, kendinden emin. Adli davalarla ilgili başlangıçlarda kendinden eminlik, liderlik.)

Satürn 2.evde Prş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Venüs 3.evde Cuma, Cts, Pazar süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Diplomatik, sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Plüto 4.evde Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Ay 5.evde Pzt süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Ay 6.evde Çrş süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Neptün 6.evde Pzt, Salı, Prş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

AY 7.evde Prş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 7.evde Prş, Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 11.evde Pzt, Salı kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konulardasaldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Mars 12.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. 

Yükselen Akrep

Satürn 1.evde Prş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. (Ölümle ilgili dünyaya yaklaşımda korku. Yenilikle ilgili dünyaya yaklaşımda katılık, soğukluk, korku, karamsarlık. Başkalarıyla kaynaşma ve yakınlaşmayla ilgili başlangıçlarda titizlik, utangaçlık, kuşkuculuk, vesvese. Ameliyatlarla ilgili başlangıçlarda, dünyaya yaklaşımda karamsarlık, korku, kuşku. Bankacılık işlemleriyle ilgili başlangıçlarda korku, kuşku, bunalım, cimrilik, titizlik, kötü niyet.)

Venüs 2.evde Cuma, Cts, Pazar süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Diplomatik, sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Plüto 3.evde Prş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Ay 4.evde Pzt süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Ay 5.evde Çrş süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Neptün 5.evde Pzt, Salı, Prş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularındakolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

AY 6.evde Prş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularındaRuh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 6.evde Prş, Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 10.evde Pzt, Salı kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularındasaldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Mars 11.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konulardasaldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Güneş 12.evde Cts süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlılık, otorite, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek. 

Yükselen Yay   

Venüs 1.evde Cuma, Cts, Pazar süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Diplomatik, sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin. (Felsefe, din ve inançlarla ilgili dünyaya yaklaşım uyumlu, barışçıl. Yüksek öğrenimle ilgili başlangıçlarda uyum, sabır, kararlılık. Uzun yolculuklarla ilgili başlangıçlarda sabır, sakinlik. Hukuk ve yasalarla ilgili başlangıçlarda adillik. Yabancı ülke ve kültürlerle ilgili dünyaya yaklaşımda doslukları güçlendirmek.)

Plüto 2.evde Prş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Ay 3.evde Pzt süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Ay 4.evde Çrş süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Neptün 4.evde Pzt, Salı, Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularındakolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

AY 5.evde Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularındaRuh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 5.evde Prş, Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 9.evde Pzt, Salı kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularındasaldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Mars 10.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularındasaldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Güneş 11.evde Cts süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlılık, otorite, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Satürn 12.evde Prş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

Yükselen Oğlak  

Plüto 1.evde Prş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Sosyal statüyle ilgili dünyaya yaklaşım katı, kıskanç. Kariyerle ilgili başlangıçlarda dayanılmaz istek. )

Ay 2.evde Pzt süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Ay 3.evde Çrş süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Neptün 3.evde Pzt, Salı, Prş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularındakolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

AY 4.evde Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularındaRuh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 4.evde Prş, Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 8.evde Pzt, Salı kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularındasaldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Mars 9.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularındasaldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Güneş 10.evde Cts süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlılık, otorite, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Satürn 11.evde Prş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konulardakısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Venüs 12.evde Cuma, Cts, Pazar süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Diplomatik, sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin. 

Yükselen Kova

Ay 1.evde Pzt süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum sağlayan. (Arkadaş ve tanıdıklarla ilgili dünyaya yaklaşım duygulu, duyarlı, hassas, anlayışlı, uyumlu. Geleceğe yönelik projelerle, teknolojik konularla ilgili başlangıçlarda kendini korumak. )

Ay 2.evde Çrş süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Neptün 2.evde Pzt, Salı, Prş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularındakolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

AY 3.evde Prş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularındaRuh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 3.evde Prş, Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 7.evde Pzt, Salı kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularındasaldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Mars 8.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularındasaldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Güneş 9.evde Cts süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlılık, otorite, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Satürn 10.evde Prş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Venüs 11.evde Cuma, Cts, Pazar süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Diplomatik, sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Plüto 12.evde Prş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. 

Yükselen Balık

Ay 1.evde Çrş süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum sağlayan. (Sıkıntı ve sorunlarla ilgili dünyaya yaklaşımınız sezgisel, anaç, anlayışlı. Büyük Kurumlarla ilgili başlangıçlarda gönül huzuru, kendini korumak. Romantiklikle ilgili dünyaya yaklaşım duygulu, duyarlı, anaç. Hayırseverlikle ilgili dünyaya yaklaşım ve başlangıçlarda anaç, anlayışlı, uyum sağlayıcı. )

Neptün 1.evde Pzt, Salı, Prş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularındakolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Sıkıntı ve sorunlarla ilgili dünyaya yaklaşımınız fedakar. Büyük Kurumlarla ilgili başlangıçlarda karışıklık, dikkatsizlik, düşüncesizlik. Romantiklikle ilgili dünyaya yaklaşımda kolay etkilenen (aşırı duyarlı). Hayırseverlikle ilgili dünyaya yaklaşım ve başlangıçlarda nedensiz korkular, hayalkırıklıkları. )

AY 2.evde Prş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularındaRuh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 2.evde Prş, Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 6.evde Pzt, Salı kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularındasaldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Mars 7.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularındasaldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Güneş 8.evde Cts süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlılık, otorite, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Satürn 9.evde Prş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Venüs 10.evde Cuma, Cts, Pazar süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Diplomatik, sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Plüto 11.evde Prş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Ay 12.evde Pzt süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru, uyum sağlayan.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..