Maksadım özendirmek falan değil. Bugün bu yemeği diğer zamanlardan daha hızlı ve lokum gibi pişirdim. Sizinle bu yüzden paylaşmak istedim. Kuzu eti sever misiniz, sevmez misiniz bi..
Bu çorbayı yaz kış ikram edebilirsiniz. Yazın ılık ve soğuk, kışın sıcak olarak... Ben değişik tadları seviyorum, yemediğim yiyecek içinde ben bunu sevmem diyemiyorum... Zaten ilk y..
Günler kısalınca, akşamdan sonra yatana dek "ne yesem " derdine düşüyor insan. Ben öyleyim sizleri bilemem. Esikden yapmadığım, burnumu kıvırıp "ben bunu sevmem, yemem" dediğim herşey benim..
YEMEK YAPMAK BENCE SANATTIR! AYNI ZAMAN DA AKIL VE DAMAK İŞİDİR... ASLINDA SEVGİ İŞİDİR Ne yaparsanız mutlaka öncelikle sevmeniz lazım, tıpkı yemeğinizi pişirirken de bir..
Bu akşam menüm kereviz idi. Bunun tarifini sizlerle paylaşmak istiyorum. Beğenerek yiyeceğinizden ve zevkle hazırlayacağınızdan eminim. Ben yapraklarını turşu yaparken kulla..
Dün iftar menümde antrikot vardı, antrikot pişirmenin püf noktaları var tabii ki... Antrikot her hayvanda 1.75 kg, ya da 2,63 kg aralığında bulunur. Dananın sırt kısmından elde edilir. Bu e..
Hazır ayva bol iken denemek istemez misiniz! Az önce 5 adet ayvadan reçel yaptım. Çok pratik. Sabah kahvaltılarınızı ve tatlılarınızı süsleyecek... Ön..
Ben değişik tadları seviyorum, yemediğim yiyecek içinde ben bunu sevmem diyemiyorum... Zaten ilk yediğiniz yiyecek ne olursa olsun, damak yadırgıyor. Zaman içinde algılayıp beğen-beğenmeme ..
Yemek masalarının ve özellikle kış sofralarının vazgeçilmezi tarhana çorbası... Her çorbayı seviyorum, ama tarhananın yeri başka bambaşka... Dieğrlerinden iki günde belki bıkabiliyo..
Tam zamanı arkadaşlarım tam zamanı. Neyin mi? Kara üzüm suyu için hazırlık yapmanın... Şu an için evde pilav ev makarna yanına, ya da arasıra buzdolabının kapağını açıp içme..
''Küçük bahaneler, büyük iyiliklere engel olur...'' ..