Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Haziran '10

 
Kategori
Siyaset
 

Bu oyuna gelme Türkiye

Yıllar önce bir kitap okumuştum. Bulabileceklere tavsiye ederim. İş bankası yayınlarından olması lazım. Kitabın adı PETROL.. Petrolün bulunuşundan kitabın yayınlandığı tarihe kadar, dünya üzerinde yaşanan oyunları ve gelecek hesaplarını anlatıyor. Bu kitabı okuduğunuz da bugünkü yaşanan siyasi sorunların ve ülkeler üzerinde oynanan oyunların cevabını buluyorsunuz.

Demokrasiymiş, cumhuriyetmiş, seçimmiş, sandıkmış, halk iradesiymiş falan hepsi hikaye... Dünyayı petrol ve silah zengini beş aile yönetiyor. Ülkelerin kaderini bu güç belirliyor. Hangi ülkede kim iktidara gelecek, kim başbakan olacak, hangi ülkede terör yaratılacak, bu terör ne kadar sürecek, nerelerde savaş çıkartılacak, bütün bunları bu güç belirliyor. Bunların başında da Shell Petrolün sahibi olan aile var. Shell'in patronu Rockfeller'ın itiriflarının yer aldığı bir videoyu facebook sayfamda yayınladım. Adam açıkça 11 Eylül saldırılarını kendilerinin tezgahladığını anlatıyor. Bin Ladin diye bir adamın gerçekte olmadığını bu senaryoyu kendilerinin yazdığını anlatıyor.

Amaçları dünya üzerinde tüm sınırları kaldırmak, tek bayrak ve tek para birimi oluşturmak. Tüm dünyayı tek merkezden yöneteceklermiş. Bütün insanların kimliklerine, pasaportlarına çipler takılacak. Kimin ne zaman nerde ne yaptığı takip edilecek. Bunun ilk adımı olarak da Amerikan pasaportlarını çiplemeye başlamışlar. Türkiye de de ehliyetlerin ve nüfus cüzdanlarının çiplenmesi çalışmaları başlatıldı. Tabii bu halka teknolojik gelişme olarak sunuluyor.

İran-Irak savaşı, Afganistan savaşı, Amerikanın Irak'a girmesi, Amerika'nın İran'a girme çabaları, Afrika kıtasında yaşanan kaoslar hep bu gücün ortaya koyduğu senaryonun bir uygulaması..Adamlar dünyanın geleceği hakkında her şeyi planlamışlar ve safha safha uyguluyorlar..

Kemal Kılıçdaroğlu balonu da Türkiye üzerinde ki senaryonun bir parçası.. Deniz Baykal kendine oynanan oyuna neden bu kadar sessiz ve tepkisiz kaldı dersiniz? Hele de onun yapısındaki bir insanın şimdi ortalığı ayağa kaldırması gerekirdi.. Muhtemelen ondan sessiz kalması ve çekilmesi istendi.Tayyip Erdoğan'ı istedikleri oyuna getiremediler. Onun doğuya yaptığı dönüş bu gücün işine gelmedi ve Erdoğan'ı gözden çıkardılar, düşürmeye çalışıyorlar. Bunu başarmaları içinde halkın güvenini kazanacak yeni bir isme ihtiyaçları vardı... Kemal Kılıçdaroğlu... Malesef milletimiz bu oyuna da geldi.. Tayyip den kurtulacağız derken Türkiye üzerine oynanan oyunlara hizmet ettiğinin farkında değil kimse.

Turgut Özal'ın hedefi Kudüs'dü.. Onu öldürdüler.Milliyetçi çizgideki Tansu Çiller'in siyasi hayatı bitirildi. Süper beyin Adnan Kahveci öldürüldü. Eşref Bitlis Paşa öldürüldü. Ecevit ilaçlarla iş göremez hale getirildi. İktidardan inince birden bire iyileşti rahmetli.. Eğer Erdoğan'ı seçimle düşüremezle onu akıbeti bu olacak..

Gözünü aç Türkiye.. Bu oyunlara gelip istikrarı bozma.. Kılıçdaroğlu CHP oylarını yükseltebilir ancak Erdoğan karşısında tek başına iktidara gelemez.. Koalisyon olur.. Koalisyon hükümeti bu ülkeyi yine kaosa götürür. Adamlar bunun peşinde.. Bu senaryoyu yazdılar ve Kılıçdaroğlu'nu piyasaya sürdüler. Çünkü Erdoğan'ın ortadoğu liderliğine soyunması bu gücü rahatsız etti, senaryosunu bozdu.. Erdoğan'ın iktidara getirilmesindeki amaç Türkiye de din-laik çatışması çıkararak ülkeyi iç savaşa sürüklemekti. Başaramadılar. Bunun yerine teröre ağırlık verdiler. Seçim yaklaştıkça terörün tırmanması bir tesadüf değil. Bu örgüt bu kadar silahı nerden buluyor zannediyorsunuz ? Kimse hayal kurmasın. Terör, bu adamlar ne zaman isterse o zaman biter.. Öcalan'ı Türkiye ye teslim eden ABD değil mi? O gün öyle olmasını istediler , getirip elleriyle teslim ettiler. Öcalan yakalanmadı, ikna edilip teslim edildi. Özellikle idam cezasının kaldırılmasının hemen ardından.. Türkiye ye bu adamı asmayacaksın talimatı verildi.. Buna alet olan Devlet Bahçeli bugün hangi yüzle konuşuyor.

Seyretmeyenlere ''Başkanın Adamları'' filmini seyretmeyi öneririm. O filimde ABD hükümetinin bir yönetmene senaryo yazdırarak ve stüdyoda savaş sahneleri çekerek, gerçek bir savaş çıkmış gibi kendi halkını bile nasıl kandırdığı anlatılıyor. Bu adamlar bu kadar profesyonel.. 11 Eylül saldırılarında olduğu gibi, çıkarları uğruna kendi vatandaşlarını bile öldürecek kadar acımasız. Osama bin Ladin diye bir adam yok. Hiç bir zaman olmadı. Shell'in patronu gülerek aynen şöyle diyor videoda ''Bin Ladin'i biz uydurduk.. Şimdi olmayan bir adamı dağ taş arıyorlar''.

Bunu çok yakın güvendiği bir dostuna anlatıyor. Dostu ''bu kadar insana yazık değil mi, neden yapıyorsunuz bunu?'' diye soruyor. Cevap şu ''Aileni geçindiriyor musun, onlarla mutlu musun, gerisinden sana ne''..

Kılıçdaroğlu bir senaryo, bir oyunun parçası.. Tayyip Erdoğan'la uğraşacağız diye bu oyuna gelmeyin, bu adamların ekmeğine yağ sürmeyin lütfen... Seçim zamanları mahalle kahvehanelerine kadar ülkenin her yerinde Amerkan aijanları çalışıyor. Grev yapan tekel işçilerinin arasında da onlar vardı. Molotof kokteyli atan gençlerin arasında da onlar var. Bu oyunlara gelmeyin. Kılıçdaroğlu iktidara gelse bile onu iki yıldan fazla orda tutmayacaklar. Eskiden olduğu gibi ülkeyi sürekli seçimden seçime sürükleyip istikrarı yok etmeye, halkı sağ sol çatışmalarının içine sokmaya çalışacaklar.

Kemal Kılıçdaroğlu bugün için seçilmiş bir piyon.. Bu oyuna gelme Türkiye...

 
Toplam blog
: 29
: 1481
Kayıt tarihi
: 21.07.06
 
 

... KTÜ mezunu inşaat mühendisiyim. Proje müdürlüğü , İnşaat kontrollüğü ve danışmanlığı, Statik ..