Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '19

 
Kategori
Sinema
 

Çağatay;Partneri Merve Boluğur

Çağatay Ulusoy geçtiğimiz ay kedisinin senaristliğini yapıp yöneteceği ve oynayacağı sinema filmi "Azadlık Saka" sinema filminin çekimlerine başlamadan iptal edildiği, rafa kaldırıldığı yazılmış, söylenmişti. Gerçi Çağatay Ulusoy'un çekim aşamasına gelen, senaryo aşamasında iki sinema filminden söz ediliyordu. Biri kendisinin kaleme aldığı "Azatlık Saka" filmi, diğeri de Koca Yusuf Pehlivanın hayatını anlatacak olan film idi. Bu iki film birbirine karıştırıldı. Ulusoy, Koca Yusuf pehlivan olabilmek için 20 kilo civarında kilo almıştı. Kendi yapacağı film ile alakası yoktu. Azadlık Saka filmi iptal edilince, aldığı kilolar boşa gitti diye yazıldı.

Bu gün çıkan Uçankuş Tv'nin haberinde "İşte Çağatay'ın yeni partneri" başlığı alında bir haber çıktı. Çıkan haberde; İş ve özel hayatındaki başarısızlar yüzünden depresyona giren Merve Boluğur'un, başına talih kuşu konduğu, Çağatay Ulusoy'un yeni filminde oynayacağı yazıldı. Merve Boluğur'un Çağatay'ın menajeri Engin Aykanat'a müracaatla, Ulusoy'un gelecek yıl çekilmesi planlanan sinema filmde oynayacağı, Çağatay'ın partneri olacağı, bu konuda anlaştıkları yazıldı.

Demek ki, Çağatay film çekimlerinden vazgeçmemiş, bilhassa tutuğunu koparan Ulusoy yeni sinema filminde kararlı olduğunu göstermiştir. Takvim’in haberine göre; Senaristlik ve yönetmenlikte ısrarlı olan Çağatay Ulusoy, gelecek yıl çekimlere başlayacak ve ilk sinema filmini yapacaktır.

MERVE BOLUĞUR'UN ŞANSI DÖNDÜ

Merve, bu teklifi çok sevinmiş, bu anlaşma ile sevinçten havalara uçmuş. İlk kez bir sinema filminde oynayacak olan Boluğur'un yeni projesi, "Merve'ye Çağatay Ulusoy piyangosu vurdu" dedirtmiştir. Ben gene de temkinli konuşuyor, bu güzel ikilinin 2020'nin ilk aylarından itibaren kamera karşısına geçmelerini diliyorum. Hem Merve Boluğur şanssızlığını kıracak, hem de Çağatay Ulusoy senarist, yönetmen ve oyuncu olarak ilk sinema filmini gerçekleştirecektir.    

Bu güzel haber ile Çağatay Ulusoy kaldığı yerden devam ediyor diyebiliriz. Başta Çağatay ve güzel kızımız Merve için hayırlı olmasını şimdiden diliyorum. Ulusoy bu sinema işinden yüz akıyla çıkacak ve başaracaktır.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..