Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '13

 
Kategori
Magazin
 

Çağatay Ulusoy, yeni bir aşk hikayesi ile ekranlara dönüyor

Çağatay Ulusoy, yeni bir aşk hikayesi ile ekranlara dönüyor
 

Çağatay Ulusoy, Ay yapım projesi “AŞK HİKAYESİ” ile ekranlara bomba gibi dönüyor. Partneri Serenay Sarıkaya. The O.C. adlı bir Amerikan dizisiden uyarlama. Dizi 2003-2007 yılları arasında Amerika’da ve dünya televizyomlarında oynamış. Oldukça da ilği görmüş.

Dün Twetter’dan Ay yapım senaristi Ece Yörenç açıklama yaptı. Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya ile ilk toplantılarını yaptıklarını, dizinin adının da “ Aşk Hikayesi” olacağını belirtti. Yeni proje için her iki sanatçının çok heyecanlandıkların altını çizdi.

Sizlere The O.C.nin konusundan bahsetmek istiyorum. Çağatay Orijinal dizide fakir genç, Ryan Atwood rolünü, Serenay da zengin kızı Marissa Cooper rolünü üstlenecek. Sokaklardan gelen Ryan, zenginlerin mahallesine gelir, herkesin huzuru kaçar. Zenginler semtinde herkes varlıklıdır. Herkes varlıklıdır burada ya da öyle görünmek için ellerinden geleni yapar. Kusursuz olmaya çalışırlar. Fakat madalyonun görünmeyen yüzünde, görünenin aksine sadakat ve kimlik kaybı yaşanmaktadır.

Çocukların ailelerinden gizlediği, yetişkinlerin de çocuklardan gizlediği birer yaşamları daha vardır. Hasılı iki ailenin hikayesini anlatıyor. Mahalleye yeni gelen sorunlu genç olan Ryan, avukat Sandy konuk evinde kalır. Komşuları Cooperların güzel kızı Marissa, Ryan’dan etkilenir, zamanla iki sevgili olurlar. Çarpık yaşam içinde olaylar gelişir, gider.

Bakalım Ay Yapımın senaristi Ece Yörenç bize,  nasıl kurgulayıp sunacak. Ama iyi bir iş çıkaracaklarından eminim. Şayet Çağatay ile Serenay uyuşabirse keyifli bir dizi gelecek karşımıza. Hadi hayırlısı diyelim. Yeni sezonun bombası olacak aşk hikayesi.

Aşk Hikayesi denince aklıma Yıllar önce 1970 üniversite yıllarımda seyrettiğim, “Love Story”  (Aşk Hikayesi) filmi geldi aklıma. Konusu gene Amerika’da Harvard üniversitesinde geçen, Ryan O’neal ile Ali MacGraw’ın oynadığı, ölümsüz dramatik aşkları, sinemalarda gişe rekorları kırmıştı. Ama sonu hüzün ve gözyaşıydı. Bizim yerli aşk hikayemiz mutlu gider ve biter inşallah…

Çağatay Ulusoy duyduğuma göre iki sinema filmi ile de gelecek beyaz perdelere. İlki bu yaz çekilecekmiş. Ekim ayında seyrederiz sinemalarda. İkinci sinema projesi 2014 yazında. Orçun Benli ve Şükrü üçpınar’ın senaryosu, 3 milyon dolarlık proje. Evet SON YENİÇERİ olacak Çağatay Ulusoy. Osmanlı Devleti’nde askeri bir sınıfı oluşturan yeniçeriler Hıristiyan çocuklarından 18 yaşına kadar olanlar devşirme usulüyle alınır, yetiştirilirlerdi. Padişahın yanında merkezde bulunurlar, Padişahla savaşa katılırlardı. Çağatay, boylu, poslu yakışır bu role de.

Çağatay Ulusoy son tatsız olaylardan sonra bomba gibi çıkacak sevenlerinin karşısına. Başarılı olacaktır, Hadi Çağatay kaldığın yerden koşuna devam diyorum.

Sevgiler, saygılar tüm okuyucularıma.

Öneri ve eleştirileriniz için;                                                                                      

 Twitter: cansever@abbalcilar                                                                                                    Messenger: ab.balcilar@hotmail.com

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..