Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mart '13

 
Kategori
Sosyoloji
 

Ev sahipleri hangi dine inanıyor? [Vergi kaçırmak serbest!]

Ev sahipleri hangi dine inanıyor? [Vergi kaçırmak serbest!]
 

Ev sahiplerinin tapınağından bir enstantane


Daha önceki yazımda Türkiye'de her üç kişiden birinin satanist olduğunu bilimsel olarak ortaya koymuştum. Bu yazımda ise biraz daha detaya girmek ve ev sahipleri özelinde devletin göz göre göre nasıl çöküşe sürüklendiğini gözler önüne sermek istiyorum.

Bilindiği gibi ev sahiplerinin çoğunluğunda "para gelius imane gidius" paraziti bulunmakta ve bu virüsün bulaşmış olduğu tüm ev sahipleri gerekirse Allah'a açıktan şirk koşmaya kadar varabilecek bir kimliğe bürünmektedirler.

Sözü fazla uzatmadan ev sahiplerinin açıkça şeytana taptıklarını söyleyeyim. İspatına gelince; o kısım biraz uzun işte...

Üniversitelerin her ile kurulmasıyla birlikte beş para etmez ve içerisine hayvanı bağlasanız durmaz denilebilecek evler için ev sahiplerinin minimum 650 TL istemeye başlamalarının onların ne kadar şerefli insanlar olduğuyla ilişki kurabilmek için sanıyroum ki her hangi bir deneysel çalışma gerekmiyor.

Dahası, çoğu ev sahibi paralarını elden almayı veya bankaya yatırılan havalelerin "kira bedeli" olarak gösterilmesini engellemek istiyor. Örneğin bizim ev sahibimiz sırf devlete vergi vermemek için elektrik, su ve doğal gazı üzerimize almamızı istemedi. Dahası eğer bir maliyeci sorarsa ev sahibinin arkadaşı olduğumuzu söylememizi, eğer yemezlerse 250 TL kira verdiğimiz yalanını söylememizi istedi.

Daha da ilginci yüzde sıfır vergiyle eline geçirdiği yılllık 8400 TL geliri az bulup her sene de 50 TL kira zammını istemekten geri durmamasıdır. Hadi bunu da geçtim, bu ruh hastası kişi eve kadar gelip, "Biz inançlı insanlarız, sıkışırsanız yardım ederiz" gibi bir palavrayı sıkmaktan geri durmamaktadır.

Bu cümleleri ilk duyduğumda bu kişilerin inançlı olamayacaklarını düşünüyordum. Ancak öğrendim ki ev sahibimiz doğru söylüyormuş. O son derece inançlı bir insanmış. Kaçırdığı verginin kul hakkı olduğunu düşünmeyen, karşısındaki kişinin zorda olabileceğini ve yüksek kirada oturmalarının onları daha da zora sokabileceğini düşünmüyor oluşları her şeyi açıklıyor. O şeytanın ordusunun sadık bir neferi...

Bu kadarcık namussuzluğun onun bir şeytani varlık olduğunun ispatı olduğunu düşünmüyorsanız bir de şunu dinleyin. Eve ilk taşındığımız sıra yana yana ev ararken tamamı dişlerini zalimce kiracılarına saplamak arzusuyla yanıp tutuşan vicdansız ev sahipleriyle pazarlıklar yapıyorduk.

Bizim ev sahibimizle görüştüğümüz zaman bize çevremizdeki en düşük kiranın 550 TL ye oturduğunu söylemiş ve eve girişimizi 575 TL'den yapmamıza müsaade etmişti (!)

Sonra öğrendik ki kapı komuşumuz 450 TL'ye oturuyormuş ve ev sahimiz ona eğer kendisine sorulursa 575 TL'ye oturduğunu söylemesini rica etmiş. İşte size inançlı bir kişi, inancının doruklarında bir kişi...

Bir diğer ev sahibi örneğinde ise henüz inşaat halindeki ve bitmemiş bir ev kiralanıyordu. Çünkü bölgeye yeni kurulan üniversiteler dolayısıyla dışarıdan göç geliyor ancak bunu karşılayacak ev yoktu. Bu ev sahibi de kiraların açılış ücretinin 700 TL olduğunu ve yıllık enflasyon oranında zam yapılacağını söylüyordu. Dahası, eğer evi şimdi tutmazsam ve daha sonra geldiğimde kiranın anlık şartlara göre artış gösterebileceğini söylüyordu. Yani aynı evi bir kişi daha isterse kira 750, iki kişi daha isterse 800 TL vs. vs. artış böyle sürecek gidecekti...

Bir diğer Allahız ev sahibi de zemin katta tek oda hiç salon ve duvarlarından su alan gecekondusu için tam 400 TL istiyordu. Çünkü o da "Millet 800 lira kira alıyormuş, 400'de biz alsak ne olur?" diye düşünerek 100, bilemedin ve çok zorladın 150 TL edecek evi için 400 TL ve yıllık 50 TL artış istemeyi kendinde hak görüyordu.

SATANİZM BULAŞICIDIR!

Hz. Muhammed veda hutbesinde faizi haram kılıyor. Bunu da herkes biliyor ama kimse de çıkıp nedir bu faiz demiyor. Faizin  haram olmasındaki asıl mesele şudur: "Mümin adam çalışmadan kazanmaz!" oysa faiz size kılınızı kımıldatmadan para akıtır. Bu şekliyle faiz haramdır.

Şimdi utanmadan ve sıkılmadan inançlı olduklarını söyleyen bu Allahsız kitleye şunu sormak istiyorum. Gerçek kira bedeli 200 lira olan evinize 500, 400 lira olan evinize 800-850 lira kira isteyip, bunun vergisini ödemeyip, zaten katmerli harama bulaşmış olan bu haksız kazancı bir de yıllık olarak ortalama 50 TL artırmak istemek hangi dine hizmet ediyor? Müminin mümine yaptığı bu namussuzluğun hesabının sorulmayacağını düşünmek hangi aklın ürünüdür ?

Asla ve Kat'a "Millet de yüksek kira alıyor, millet de vergi kaçırıyor, herkes yapıyor ama, milletin enayisi ben miyim, kiracı kabul ettikten sonra ticarette kazanç helaldir" gibi vicdanınızı rahatlatmak için uydurduğunuz yalanlara sığınmayın. Ahiret gününde "Haa demek millet de yapıyormuş, demek millet de çalıyormuş, o zaman size de helal kılındı buyrun" cennete diyeceklerini sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Bu hüküm şüphesiz ki Allah'ındır, ancak nerede bir adaletsizlik varsa Allah oradadır ve hükmü kesin, azabı çetin olandır.

İçinizde bir kişi bile varsa bu yazıyı okuyup da bu TATLI haram kazanca bulanan, hesap gününden korksun, ve başını elinin arasına alıp düşünsün.

Satanizmin bulaşıcı olduğunu asla unutmayın. İnsan eline üç beş kuruş geçtikçe Allah korkusunu anında yitirebilir, Kuran'ın ve İslamın tüm hükümlerini beş kuruşa satabilir. Bugünün mümin geçinenleri ellerine yüklü para geçtiğinde hemen satanist olabilir. Faizin ne demek olduğunu ve neden haram olduğunu düşünün. Ya da bu yazıyı okuyun ve okutturun; burada düşünülmüşü var.

 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..