Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ekim '11

 
Kategori
Blog
 

Milliyet Blog yazarlarını terörü lanete davet ediyorum

Milliyet  Blog yazarlarını terörü lanete davet ediyorum
 

Devletimiz, Teröre karşı, alınması  gereken her türlü  tedbiri almasına ve büyük bir mücadele vermesine rağmen, hemen hemen her gün şehit haberleriyle yüreklerimiz dağlanmaktadır.

Sivil vatandaş olarak bizim yapabileceğimiz tek şey bu menfur terör örgütünü lanetlemek ve protesto etmek olacaktır. Zira  başka bir silahımız, bugün için ,  bulunmamaktadır.

Bu lanetleme ve protestoları, birlik beraberlik  içinde ve  itidalle hareket ederek  yapmalıyız. Hangi düşüncede olursak olalım, sivil toplumlarımızla, muhalefet partilerimizle, kayıtsız şartsız hükümetimizi ve devlet güçlerimizi  desteklemeliyiz.

Zaten aşağı yukarı tüm illerimizde halkımız  bu acımasız ve insanlık dışı  vahşet  olaylarını  protesto etmek de, bir çok resmi kuruluş da bu protestolara fiilen  katılmaktadır. Nitekim dünkü  tüm  lig maçlarında saygı duruşu yapılmış ve maçlar üç dakika geç başlatılmış, tüm maçlarda hakemler ve sporcular siyah bant takmışlarrdır.

BİZ DE, MİLLİYET BLOG OLARAK DA  SAYFALARIMIZDA  TERÖRÜ  LANETLEYEN  BLOGLAR YAZMALIYIZ. Bu konuda bir çok arkadaşımız blog yazmışlardır ama tüm yazarlarımızın blog yazmaları çok etkili olacaktır.

Bu nedenle  " BUGÜN  YANİ 22 EKİM 2011 GÜNÜ " TÜM BLOG YAZARLARIMIZI, BU ACIMASIZ,MANTIKSIZ VE  VAHŞİ TERÖR OLAYLARINI, YAZILARIYLA " PROTESTOYA " DAVET EDİYORUM.

Terör karşısında TEK YUMRUK olduğumuzu bir kere daha ilan etmeliyiz.

Tüm şehitlerimize tanrıdan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dilerim.

Terörü yapanların başlarını ezeceğimize bütün kalbimle inanıyorum.

Ne mutlu TÜRKÜM diyene.

22 ekim 2011

 
Toplam blog
: 472
: 959
Kayıt tarihi
: 26.01.10
 
 

1945 yılında Adana'da doğdum. Galatasaray Lisesi ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültes..