Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Haziran '17

 
Kategori
Blog
 

Milliyet Blog'un gücü...

Milliyet Blog'un gücü...
 

BİR SABAH KARŞI KARŞIYA KALINAN BAZI MANŞET HABERLER 2095 MİLLİYET BLOG OKURU GİBİ KİMİLERİMİZİ HİÇ ŞAŞIRTMIYOR.

MEMLEKETTE PEK KİMSE FARKINDA DEĞİL ANCAK MİLLİYET BLOG YAZARLARI YORUM VE ANALİZLERİYLE GELECEKTEN HABERLER VERİYOR. 

Suudi Arabistan, Mısır, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri Katar’la ilişkilerini kestiklerini açıkladılar. Gerekçe olarak bu ülkenin teröre destek vermesini gösterdiler. Haber, “yeni savaş mı çıkıyor” değerlendirmesiyle Türkiye medyasında geniş yer buldu.

Bugün hemen herkesin çok şaşırdığı bu gelişme 2095 Milliyet Blog okuru[1] için hiç de şaşırtıcı olmadı.

Çünkü Mehmet Ulusal Sağ adındaki Milliyet Blog yazarı arkadaşımız, bundan 9 gün önce yayınladığı müthiş haber-analiz yorum içerikli ve “İran Savaşı Öncesi Hedefteki Ülkeler Katar ve Türkiye” başlıklı yazılarında[2] bu gelişmenin yaşanacağını haber vermişlerdi.

Bugün, tüm gazetelerin manşetlerinde 4 Arap ülkesinin Katar’la ilişkilerini kestikleri haberini görünce bu blog aklıma geldi.

Ulusal medyamızda  bu konuya ilişkin hiçbir haber ve yorumda 10 gün öncesinden bu yakın geleceği öngörmeye kaynaklık edebilecek böyle bir sorgulama ve analiz içeriği bulmak maalesef ki imkansız. Çünkü yok.

Ve Mehmet Ulusal Sağ arkadaşımızın haber-yorum-analiz blogundaki kehanetleri bu haberlerle sınırlı değil.

Blogunun başlığı dahi gelecekte karşılaşmamız kaçınılmaz bir “İran Savaşı” gerçeğini haber veriyor. Başlıkta, Katar’ın çok kısa süre içinde yüz yüze geleceği durumu yaklaşık 10 gün öncesinden görmemizi sağlayan arkadaşımızın blogunda yine yakın gelecekte Türkiye’mizin yüz yüze kalacağı vahim durumlara ilişkin daha blog başlığında dahi alarm zilleri çalmasını gerektiren öngörünün de ihmale gelir tarafı olmadığını bir kez daha belirtmemizde yarar var.

Gözlerden kaçan, kaçırılan pek çok gerçek Milliyet Blog yazıları arasında “kehanet” gibi kayda girip yerini alıyor ancak memlekette bundan en fazla belki 2095 kişinin haberi olabiliyor…

Blog yazarı (müfettiş meslektaşım) Mehmet Ulusal Sağ arkadaşımızı kutluyor, blogunun editörlerimiz ve Gazete yönetimince haberleştirilip mümkünse Milliyet Gazetesi'nin manşetine çıkarılarak hem blog içeriği haber ve öngörüden kamuoyunun bilgilendirilmesi ve hem de bu vesileyle Milliyet Blog'un gücünün ve öneminin kamuoyuna anımsatılmasının yerinde olacağını değerlendiriyoruz.

Kenan IŞIK

 



[1] Şu satırların kaleme alındığı an itibariyle okunma sayısı.

 
Toplam blog
: 432
: 2964
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

Mülkiye mezunuyum. Emekli müfettişim. Ankara'da yaşıyorum. S'oligarşi isimli kitabı yazdım. Kitap..