Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Lise mezunu, bir kamu kurumu emeklisiyim. Her konuda okumayı, yazmayı, araştırma yapmayı seviyorum. Fırsat ve imkan bulursam, her konuda yazmak ve yazılanları da okumak üzere, ben de sizler gibi Milliyet Blog kervanına katıldım.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
100.Yılda Selam Olsun Umuda

Merhabalar. Yüzüncü yılını idrak ettiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutlar; başta G.M.Kemal Atatürk olmak üzere bu ülkeyi bize vatan yapan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet, şükran,saygı ve sevgi ile anıyorum. Ruhları şad olsun. Ne Mutlu Türk'üm Diyene!

31 Ağustos 2022 13:34
Vergi Servetten Alınsın

Merhabalar. Kazancından vergi vermek istemeyenler, bu sefer de servetinden vergi kaçıramazlar mı? Bir yolunu bulamazlar mı? Kazançlardan vergi kaçırmanın yolu servetten vergi kaçırmadan daha kolay olduğunu anlıyorum. Ben de sizin bu görüş ve tespitinize iştirak ediyor ve verginin servetten alınmasının daha isabetli bir uygulama olabileceğine inanıyorum. Kaleminize ve yüreğinize sağlık. Selam ve muhabbetle. NOT: Reklamların yüzünden ne siteye girebiliyorum, ne yazılara kolayca ulaşabiliyorum. Ben artık bu Milliyet Blog platformunu bir daha ziyaret edebileceğimi sanmıyorum.

23 Ağustos 2022 01:15
Hastalık Araştırması Hakkımız

Merhabalar Kerim Bey. Ben, bu tezi 1975 yıllarından beri savunanlardanım. Efendim, sağlıklı nesiller yetiştirmek gibi bir imkan varken, niye işi şansa ya da diğer bir değişle kadere bırakalım. Ben aşka inananlardan değilim. Bir kıza bakar beğenirsin, o da seni beğenirse kontrollerden sonra bir sakınca yoksa evlenirsin ve biribirini sevdikçe bu gençlerin arasında işte o muhteşem aşk başlar ve bir ömür boyu devam eder. Tezinizi savunuyor ve destekliyorum. Kaleminize ve yüreğinize sağlıklar dilerim. Selam ve saygılarımla.

05 Ağustos 2022 09:37
 
Toplam blog
: 119
: 501
Kayıt tarihi
: 12.01.12