Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ağustos '10

 
Kategori
İzmir
 

Serinlemenin bir yolu da, "imza" atmaktan geçer!

Serinlemenin bir yolu da, "imza" atmaktan geçer!
 

Tesis sahibi ve başkan, serinlemek için bir araya geldiler. Önce tokalaştılar, sonra imzalaştılar


Cemiyetlerde ve cemiyetleşmelerde: yardımlaşma, “ insani” yaklaşımlarla zaman zaman ortaya konursa, bundan üyeleri fayda görüyor. İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, bu defa da üyelerinin bu kavurucu sıcaklarda serinlemesini sağlamak üzere, önemli bir tesisle anlaşmaya girerek attığı imzada, meslek üyeleri, havuzlara bundan böyle ücretsiz girecek ve gecelemelerde de fiyatın yarısını ödeyecek.

Cemiyetin başına geldiğinden beri hiçbir başkana nasip olmayan yapıcı faaliyetlerini, sürekli olarak sürdüren ve üyelerinin itimadını kazanan Başkan Sertel, bilindiği gibi geçen kış ayında, Kuşadası’nda, temin ettiği 5 yıldızlı bir otelde üyeleriyle geceye imzasını atmış, eğlenmişlerdi. Ve bu, İzmir Basın camiasının ilklerinden birisiydi. Üyeler, hayatlarında, ilk defa böylesi bir şölenle bir araya gelebilmişlerdi. Yankıları da o nispette büyük oldu. Şimdi bütün üyeler, Başkan Sertel’in yeni sürprizlerini bekliyor.

Kavurucu sıcakların bunalttığı bugünlerde İzmir Gazeteciler Cemiyeti, üyelerine yönelik serinletici bir anlaşmaya attığı imza ile Cemiyet üyeleri Güzelbahçe Oba Tesisleri arasında bungalov evlerde konaklama ise yüzde 50 indirimli hale getirildi. Anlaşmayı İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, Güzelbahçe Oba Tesisleri sahiplerinden Özgür Güler ile imzaladı.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel, sarı basın kartını gösteren tüm üyelerin bu imkanlardan yararlanabileceğine dikkat çekerek, “İzmir merkezine 24 kilometre uzaklıktaki Güzelbahçe Oba Tesisleri yönetimi ile yaptığımız görüşme sonucunda böyle bir anlaşmaya vardık. Amacımız üyelerimizin yararlanabilecekleri alanları daha da genişletmek. Oba Tesisleri'nde buluşmak dileğiyle” dedi.

DOĞA İLE İÇ İÇE Tesisler hakkında bilgi veren Özgür Güler ise şunları söyledi: “22 dönüm araziye kurulan tesislerimizde; 2 tane yarı olimpik havuzunun yanı sıra kapalı tüp-açık su kaydırağı (Black-Hole), 2 tane açık su kaydırağı, 2 tane uzay kasesi (Space Hole) ve aile kaydırağından (Family Slide) aynı anda 500 kişi yararlanabiliyor.”

“Öte yandan tesislerimizin bir bölümü karavan hayatı yaşamak isteyenlere diğer bölümünü de 30 tane bungalow ev yaparak kentten kaçarak doğa içinde yaşamayı sevenlere ayırdık. Doğanın içindeki tesislerde tavuk, horoz, ördek ve sülünler salına, salına geziyor. Rengarenk ahşap evler, bunaltan sıcaklardan kaçanlar için önemli bir sığınak. İzmir’in her yerinden belediye otobüsü ile ulaşılabilecek olan Oba Tesisleri, uygun fiyatları ile herkesin büyük ilgisini çekiyor. Daha detaylı bilgi almak isteyenler internet ortamında Güzelbahçe Oba Tesisleri şeklinde arama yaparak ulaşabilirler. İzmir Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazetecileri ağırlamaktan şeref duyarız.” dedi

Bunları yazarken, MB üyelerinin dernekleşme faaliyetlerini hatırımıza getirmeden de edemedik.

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..