Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '19

 
Kategori
İlişkiler
 

Şımarık Kadın Adamı Yorar

İlgi, dünyada en çok kadınları mutlu eder. Beğenilmek, hanımefendilerin memnuniyetini arttırır, hatta kimi vakit, zirve yaptırır egolarına. Güzel, çekici, alımlı hali, şeytan tüylü taşıdığı da sık sık dile getirilen biriyse hanım kızımız; narsiszme, megolamaniye itilir hiç fark ettirilmeden...

Yok eğer kadın zaten koca egolu ruhuna tapınıp duruyorsa… Yandı gülüm keten helva! Hatun kişideki bütün o bedensel farklılık, fiziksel çekiminden kaynaklanan üstünlük; bumerang gibi döner, dolaşır, gelir; yine o güzel ablayı vurur. Alımlılığını, seksapelini sadece karşı cinsin ilgi odağı olmak için kullanan bir dişi; sonunda hem erkeğini yorar; hem kendi kredisini bitirir.

Kimi kadın, fazla üstüne düşülmesinden çabuk sıkılır. Ya da hep aynı kişinin aşırı beğenisini/hayranlığını görmekten…

Kimi kadın, muhatabının sabır kapasitesini bilemese/ ölçemese de; hep el üstünde tutulmayı bekler.  

Elbette her Adem yarini başının üstünde taşımalı ama… O yerin değerini bilmeyenin ayarını da verebilmeli esas oğlanımız...

Sevilenin şımartılması arasıra pozitif etkilese de ilişkileri… Kadınlar bilmeli ki, hiçbir aklı başnda yiğit, ha bire pohpohlanmayı bekleyen, yalnızca kendisiyle alakadar olunmasını talep eden sevdasına; sonsuza dek eyvallah etmez. En azından ben böyle peygamber sabırlı paşazadeye rastlamadım!

Bir erkeğin partnerinin haddini bilmezliğine tahammül etme kat sayısı, hoşgörü gösterme derecesi özgüveniyle ters orantılıdır. Erkeğin kendine güveni yükseldikçe, şımarıklığı tölere etme oranı düşer. Şahsına itimadı azalan beyzade; pısırık şahsiyet, içinde gizlediği güvensizlik problemini; sevgilisinin her türlü kaprisine, kibirine göz yumarak, boyun eğerek, teslim olarak aşmaya/atlatmaya çalışır.

Yüz buldukça yerini şaşıran, kontrolden çıkan şımarık kadın; eğer kişilikli birine meyledip de, onun bunu bilmesini/ fark etmesini istemiyorsa… Bilsin ki, her an limitini zorladığı, seviyesini yükselttiği  şımarıklıklar; sonunda kendi başını yiyecek! Çekip gidecek sevdiği… Açığa vuramadığı zaafı, sonuçta sonsuz mutsuzluğuna, tarifsiz kederlere neden olacak.

Benden kızlara minicik bir öneri: Sevdiğiniz er kişiyi, Taaa çekip gidene, sizi terk edene kadar zorlamayın. Fazla naz aşık usandırır, kendi düşen ağlamaz derler… Herifin sabır taşını çatlatıp da, iki gözünüz iki çeşme ağlamayın sonra!

Kadınlar dünyanın en güzel varlıkları… Ona diyecek söz yok! Akıllarına esen/gelen her şımarıklığı da sineye çekeriz ama… Lütfen bizim de bir kalp taşıdığımızı unutmasınlar.

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..