Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Haziran '14

 
Kategori
Yemek - Mutfak
 

Acil yemek tarifleri

Acil yemek tarifleri
 

yemek tarifii


Çıtır Tavuk Kızartması Tarifi Malzemeleri 


1 orta boy yumurta
Tavuk göğsü
Çıtır pane harcı
1/2 su bardak süt ve tuz

Çıtır Tavuk Kızartmasının hazırlanması :

İlk olarak yapmamız gereken tavuk göğsünü ince bir şekilde dilimleyelim. Yumurta, süt ve tuz çırpılarak dilimlenen tavuk göğsü bu sosa dökelim. Yaklaşık 1 saat kadar buzdolabında bekletelim. Pane harcına buladığınız tavukları bol kızgın yağda kızartın. Pişen tavukların fazla yağını çekmesi için havlu kağıt üzerine alabilirsiniz. Daha lezzetli olduğu için çıtır pane harcını bu şekilde yapıyorum fakat isterseniz normal pane harcı ya da mısır unu ile de yapabilirsiniz. Tamamı ile sizin damak tadınıza kalmış.

 

Kaynak: http://www.lezzetlisirlar.com

 
Toplam blog
: 471
: 1765
Kayıt tarihi
: 17.02.14
 
 

34 yaşında, 1 kız, 1 erkek olmak üzere 2 çocuk annesiyim. Ev hanımı olduğumdan yemekler ile aram ..