Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1980 İstanbul doğumluyum. Boğaziçi Üniversitesi'nde felsefe ardından Yıldız Teknik Üniversitesi'nde İngilizce öğretmenliği okudum. Asıl mesleğim eğitmenliğin yanında, edebiyat, felsefe, fotoğraf, spor, siyaset ve sanatla ilgiliyim. Bu sayfada hayatı ve futbolu iç içe geçiren yazılarımı, öykülerimi sizlerle paylaşmak istiyorum..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Bankacılıkta "geri çekme yöntemi"

Merhaba. Finansbank geçtiğimiz yaz beni de fena kazıkladı. Nakit kart diye bir şey ylladılar. Sözde ihtiyacım olunca, düşük faizle kredi kullanabileceiğim bir kart. Kullanmadığım sürece de sorun çıkmayacaktı. Sonra benim adıma, bana sormadan, başka bir kredi kartıma ödeme yapmışlar, ben de bilmeden aynı karta yüklü bir ödeme aha yaptım. benim adıma yapılan ödeme, bana üç ay sonra icra tehtidiyle hatırlatıldı. 80 küsür ytl de faiz olarak tahsil edildi. Sonuçta sizin adınıza ödeme yaptık, kaybettiğiniz bişey yok dedi o 444 ablalarından biri. Olan benim 80 ytl ye oldu. Şimdi mevcut bir finansbank kartım var. Borcu biter bitmez iptal edeceğim. saygılar

18 Kasım 2008 23:17
Sorgulamak

Merhaba Ebru. İnsanların içindeki sıcak inanç kırıntıları da, sonunda yok oldu. Bence yaşadığımız toptan körlüğün en büyük nedeni bu. Okuyan da, soran da, çabalayan da, sonunda yaptığının boşa gittiğini fark edince saldı kendini boşluğa. Dünyanın ruhu pislenmiş artık. Yapacak ne var bilmiyorum. Yazmak en akıllıcası bugün, bak siz yazdınız, biz de okuduk. Sesiniz bize kadar ulaştı. Teşekkür ederiz. Saygılar.

17 Kasım 2008 15:03
Fenerbahçe'nin İlkeleri ve Aziz Yıldırım'ın misyonu

Aslına bakılırsa, biz futbol severler de, yıllardır aynı yüzleri ve basmakalıp yorumları izleyip, dinlmekten usandık. İşinden sıkılan şirket çalışanlarına dönmüşler. Paraları da var aslında başka uğraşlar edinmeye, ama sahip oldukları iktidarı bırakamıyorlar nihayetinde. Saygılar.

14 Kasım 2008 12:12
 
Toplam blog
: 47
: 991
Kayıt tarihi
: 10.10.08