Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi. Spor Sosyolojisi, Popüler Kültür ve Spor, Boş ve Serbest Zaman Sosyolojisi, Holiganizm Şiddet ve Taraftarlık, Sosyal Çevre ve Spor konularında akademik çalışmaları var. Sosyal Çevre ve Spor İlişkileri (Teori ve Elit Sporculara İlişkin Bir Uygulama-1998, Anka..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 

Bu blog yazarının şu anda bir blog önerisi bulunmamaktadır.

 
Miami’de eşcinseller sevgililer gününü kutluyor

Yani "Al Akşamın" denmesi gibi bir şey herhalde "sunny side up". Bizde öğleden sonra çıkan simitleri böyle satarlar simitçiler. Ne demek istediğini de anlarız. "Al Akşamın"ı tam ingilizceye çevirmek nasıl olmazsa, "sunny side up"ı da öyle anlamamız gerekiyor demek ki? Bilgilendirmenize teşekkürler. Saygılarımla. Ertan KILCIGiL.

29 Ocak 2009 16:26
MİM'lendim! Neden BLOG yazıyorum!

Sayın Rana? Ne bileyim, sanki yazmak sadece mutlu eder gibi geliyor bana. Orgazm ise daha farklı değil mi? Belki de "teşpihte hata olmaz" mı? Saygılarımla. Ertan KILCIGiL.

27 Ocak 2009 12:02
Onlar özür dileyedursun!

Her zaman takdir ederim Tuğba Hanım. Tebrik ederim yazınızı. Bir proje için bir süredir yurt dışındayım, bu yüzden blog yazılarıma ara verdim. Dönünce yazmaya başlayacağım. Çünkü buralarda ne fırsat var ne de zaman. Ama blog yazarlarının bloglarını okuyorum. Çoğuna yorum yazamasam bile, zamanım oranında yazmaya çalışıyorum. Mesleği öğrenci olan, eğitimi Üniversite olan ve de çalıştığı sektör halkla ilişkiler olan biri ne demek? Öğrenciliği halen öğrenmek anlamında mı, yoksa gerçek öğrenci olmak anlamında mı kullandınız; "hakkımda" bölümünde? Saygılarımla. Ertan KILCIGiL.

21 Ocak 2009 11:26
 
Toplam blog
: 135
: 1226
Kayıt tarihi
: 11.10.06