Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Haziran '08

 
Kategori
Blog
 

Aşk! Aşk yüzünden!

Aşk! Aşk yüzünden!
 

2.İnönü buluşması ve âşık olduğum kırmızı kanatlı! 21.Haziran 2008/Cumartesi


Birinci ve ikinci diye tarihe geçmiş! Arada mutlak bir fark olduğundan ötürü; yoksa meydan muharebeleri derler, geçerlerdi tarihçiler!

Sıradan bir kul olduğumdan; anılarımdan kendim sorumluyum! Onları düzene koymak bana düşer!

Bir ulusun kaderini değiştiren ovalar, bir ulusun yeniden doğuşuna tanık olan kayalar! Beni de yenilediler, fethettiler! İlk karşılaşma berabere bitmişti! Sadece koklaşmıştık! Esir almadan; “Git düşüncelerin olgunlaşsın yeniden gel” diye salmışlardı!

Düşünceler kendiliğinden olgunluğa ermedi! Yeni yeşeren genç fidanlar; yüreğime taht kurdular! Kızlı erkekli; hiç durmadan canla başla, yetişkinlere taş çıkartan olgunlukla, öğrendiklerini sergilediler! Göğsüm kabardı!

İzmir’den Samsun’dan, Gaziantep’ten Safranbolu’dan, yurdumun her bir yerinden gelen çocuklarım! Sizlerle sohbet beni inanılmaz etkiledi!

Planöre beni siz bindirdiniz!

Abartmadan, o tatlı sakin sakin sakinleştiren dilleriniz!

Planör havalanırken; sıraya dizilip selam verişleriniz!

Saygı dolu hitaplarınız!

Ne güzel yetişmiş; yetiştirilmişsiniz!

Önce sizi büyütenlerinize sonra THK öğretmen pilotlarınıza sade bir teşekkür yeterli olur mu? Olmaz çocuklar! Olamaz!

1.İnönü buluşması; sizler o meydanda ve gökyüzünde yoktunuz! Meğer o buluşma ne kadar sessizmiş! 2. Buluşma rengârenk, gökkuşağı misali her yerden görülecek! Buluşmanın sesi özgüven içinde dingin, dalga dalga; sonsuza dek süzülerek yayılacak!

Sizleri tanımak gerek! En baltalı düşünce dahi: Sizin Umut dolu gözlerinize baktığı an;bir ağacın dalı gibi, balta sapı yeşerecek!

Niyet ettiği halde; sizlerle tanışma fırsatı bulamayanların da gönülleri destekleri sizler için! Kısmet olsun! Hepimiz tekrar bir araya gelelim!

Sizlerle birlikte, zaferle biten bir maç seyrettim! Sayenizde bir emaneti daha çok sevdim! Sayımız belki çok azdı, Talip Pilotumuz susuz kalmış bir çiçek gibi solgundu!

Bakışları hafiften yorgun! Elde olmayan nedenler; bazen kavuşmaları engeller! Sevdiğine zaman ayıramamak, aşkın yokluğunu kanıtlayamazdı; işte bu sebepten her şeye rağmen mutluydu!

Teşekkürler İnönü! Konuk severliğinin boyutları büyük! Bizler sana lâyık olmasını biliriz! Bilmesek de öğrenmeye gayret ederiz!

O gayret vatan sevgisinden doğacaktır!

En iyi biz biliriz; bizim halimizi!

Aşk! Aşk yüzünden! Çivi çiviyi söker! Budur bunun ilacı!

Sayın MB Editörleri! Ne ince, ne güzel bir düşünce! Gazetemizi aramızda görmek bizleri gururlandırdı! Devamını dileriz!

Barış Pilotum! Planör uçuşumuzda, gösterdiğiniz ilgi ve sabrınızdan ötürü candan teşekkürler!

Davete severek katılan konuklarım: Sevgili Ferah Hanım! Sevgili Alkım! Sevgili Semih Bozkurt! Sizlere kucak dolusu sevgiler! İyi ki varsınız!

23.Haziran2008 Pazartesi İzmir

 
Toplam blog
: 584
: 853
Kayıt tarihi
: 01.03.07
 
 

Dinleyenin olmadığı yerde anlatmanın önemi! Nasıl YAZAN oldum. 'Yalnız doğar, yalnız göçer' eskile..