- Kategori
- Dünya Mutfakları
Bütün bonfile madalyonları ile jüs sos

BÜTÜN BONFİLE MADALYONLARI VE JÜS SOS
Bütün bonfile ( iyi temizlenmiş ve kasap tarafından et filesine geçirilmiş )
zeytinyağı
deniz tuzu ve karabiber
tereyağ
kahverengi et suyu
Bütün haldeki bonfileyi iple sarın ya da kasabınıza hazırlattırın. File şekilinde sarılması gerekiyor. İçinin suyu kalması için.
Bonfilenin etrafı iyice zeytinyağı deniz tuzu ve karabiber ile ovulur. Fırına girebilecek bir tava iyice kızdırılır. Bonfilenin her tarafı iyice kahverengi olana kadar tereyağ da ilave edilerek tavada
çevrilir. Önceden 200 dereceye ısıtılmış fırında yaklaşık 35 40 dakika pişirilir. Sos için etin tavada bıraktığı suya biraz daha et suyu ilave edilir. ve koyulaşana kadar kaynatılır. Dilerseniz biraz nişasta ekleyerek de kayulaştırabilirsiniz. Bofile halka şeklinde dilimlenir
ve sos ile servis edilir.